tirsdag 7. september 2010

Mias sukkulenter

.
Skjørt og nydeligPostpakka fra Mia inneholdt to plastposer fulle av små sukkulenter. Det var nesten som julaften på forskudd. Spennende å åpne pakker. Fantastiske former og farverDet ble vanna godt, så jorda fløt over planter og steiner. Mias sukkulenter havna i litt forskjellige bed. Nå er det bare å håpe at de roter eller røtter seg godt før kulda setter inn, og plantene går i dvale.


3 kommentarer:

 1. Så nydelige de er, kan godt forstå det var julaften da de kom.
  Jeg er på jakt etter den rette sukkulent til å ha inne, tror de kan trives hos meg hvor stueplantene ikke akkurat får for mye vann.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke.
  Klem fra Mio

  SvarSlett
 2. Hej Björg
  jag glömde att si att det är vanskelig å finne riktig information om huldran, man må gå till de gamle sägnen och de kan vere vanskelig å lese ettersom de er på dialekt.Hodne vid univeritet i Oslo og Ebbe schön i Sverige er de som kan mest om dette.
  det skal finnes en person med kontakter till Nordiska museet i Stockholm som forskar på Huldran,men jag har ikke funnet han.Om du hör något om dette så er jag intressert som du vet.

  SvarSlett
 3. Så kul att dom överlevde turen. Jag anade inte om dom skulle vannes eller inte..Men succelenter är tåliga så jag höll tummarna. Jag hra några frön här som kom i posten. Tusen takk, ser fram emot att så dom. Men jag har ju nästan inte råd att ta dom ur de läckra kuverten, för en flott pakke det var :) Tack :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.