søndag 15. august 2010

Little Shop of Horrors

. - eller rettere sagt Little Green House of Horrors. Her har rockemusicalen fra Londonscenen fått sin konkurrent i en original versjon. Tomatplantene vokser ut av vinduene, og jeg har mista kontrollen.
Jeg starta å toppe, men det hjalp svært lite. Det gror og gror. Det er som en jungel i drivhuset nå. Det er vanskelig å komme fram med vannkanna, og tagetesene under plantene ser knapt dagens lys.
"Krystall"lysekrona som henger ned fra taket, er nesten ikke synlig.
Se vidoeklipp fra oppsettingen på Rogaland Teater i januar 2010, youtube:


 


 http://www.thisistheatre.com/londonshows/littleshopofhorrors.html

Svar på Bentes spørsmål: Jorda ble blanda med "jordforbedring", en pose fra plantasjen i våres. Embalasjen har jeg nok kasta. Og det er mye jord både i drivhuskassene og under sjølve drivhuset - og masse fyllstein, for nettopp her er det en dyp kløft og sannsynligvis livgivende vannårer. Og solsikkene titter opp på den andre sida av drivhuset. De når snart over taket...


8 kommentarer:

 1. Det var voldsomt.
  Bir det mange tomater her da?
  Ha en fortsatt fin søndag.
  Her er det nydelig sommervær i dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, kan se det for meg :)

  Snakka vi om et gjesteinnlegg her tidligere i sommer, eller er det bare meg som har et av mine mange blonde øyeblikk?

  SvarSlett
 3. cool post!

  thank you for your wishes!

  SvarSlett
 4. Grattis :) Ungdomsbedrift må da være en trivelig utfordring?
  Og ja, det gir litt å bli spurt om å delta i slike prosjekt. Kjenner at den innsatsen man legger ned blir verdsatt, ikke bare i form av kronasje en gang i måneden, men også faglig og menneskelig :)

  Ser vi har diskutert temaet gjesteinnlegg tidligere i sommer
  http://karavanseraiet.no/?p=66#comments

  Uansett mine blonde øyeblikk (som inntreffer oftere enn jeg liker, dvs hele tiden) hadde det vært hyggelig med et bidrag. Noe du kunne tenkt deg å poste på din egen blogg. Blir lett at slike prosjekt glir ut i dimman når man ikke setter tidsfrist, så i løpet av ei ukes tid?
  Et gjesteinnlegg gir deg tracback til egen blogg og forhåpentligvis litt mer trafikk. Håper også at du nevner på bloggen din at du har lagt ut ett innlegg hos meg :)

  SvarSlett
 5. Dina tomatplantor de trivs :) Hoppas du får mycket tomater också...
  Tack för att du berättade vad de gula blommorna heter som jag fotade vid Läckö Slott.
  Jag bor bara 2,5 mil från Läckö, och nu på sommaren kan jag åka buss dit ut. Vår, höst och vinter måste jag låna bil om jag vill åka dit. Det är jättefint där, och det finns hur mycket som helst att fota :)
  Ha en fin kväll!
  /Maria

  SvarSlett
 6. Du verden, hva gir du til plantene dine da, dette ser jo bare helt rått ut he he. Slik håper jeg det ser ut i drivhuset mitt til neste år ;0))) HERLIG.

  SvarSlett
 7. Navnet skjemmer ingen :)

  Da hører jeg fra deg etterhvert :)

  SvarSlett
 8. Otrolig vad som gror i ditt växthus! Massor av exotiska frukter..jag får hålla mig till äpplen. Dom kommer på posten, bara jag hittar energien att göra något i den våta smörjan utanför..

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.