torsdag 5. august 2010

Mitt lille land
Jeg trenger ikke dra langt for å komme til et av mine favoritt-feriesteder. For meg er Norge smaken av salt sjø, blankskurte svaberg, strålende sol, sval bris, bølgeskvulp og lukten av tang og tare.
Stedet er øyene i Ytre Oslofjord. Vi har mange vakre steder i Norge: Telemark, Hardanger, Lofoten, Lyngen  -og lista kan bli lang, men mitt eget, her jeg hører hjemme, ligger mitt hjerte nærmest likevel!
Dette er mitt bidrag til fotokonkurransen Petunia arrangerer. Fristen for å være med er satt til 15.august. Klikk deg inn på posten:
Se innlegget der dette bildet er ett av flere, her: Sommer'n er herlig...

5 kommentarer:

 1. Nydelig bilde!♥ Så gøy at du er med, flott bidrag!!:)
  Ønsker masse lykke til!♥
  Ja Norge er ett vakkert land det er helt klart!:)
  Ønsker deg en flott morgendag :)
  Klem fra meg,
  Anki

  SvarSlett
 2. Jeg synes vi lever i et veldig vakkert land og ved å se på alle bildene dere stiller med i konkurransen, får jeg lyst å reise både hit og dit. Men som deg, så e rmine favorittsteder, ikke så langt fra her jeg bor:)Nydelig bilde!!

  SvarSlett
 3. Nydelig! Fint å få se mange flotte steder.

  SvarSlett
 4. Nydelig, barskt men også tandert !

  SvarSlett
 5. Jeg kan ikke se å ha mottatt dine stemmer i fotokonkurransen "Mitt lille land". Du skal ha mottatt en mail fra meg tidlig mandag som skulle besvares med dine stemmer.
  Hvis du ikke har fått den mailen, så send meg en mail (Mailadresse i profilen min), så får du tilsendt eposten i løpet av dagen. Fristen for å stemme, går ut i morgen klokken 18:00, så det haster.
  Se alle bidragene HER
  :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.