søndag 6. juni 2010

Jubileumspicnic på Trara




I går var herren og jeg på picnic - ikke hvilken som helst picnic, men jubileumspicnic. Det var 260 år å feire fordelt på far, mor, søster og bror. Sønn og datter av respektive søster og bror sto for overaskelsen. Og jubilantene var helt uvitende til selskapeligheten til de ble henta og stæsja opp til 1920 åras mote.Velkomsten ble 110% vellykka. I haven sto over femti venner med heva glass og gratulerte med dem med henholdsvis 50, 55, 75 og 80 år.





Alle gjestene hadde gjort seg flid med å finne fram tidstypiske klær, noen hadde sogar ekte 20-talls varer som hadde vært lagra godt på loft og kistebudd i nesten hundre år!


 



Parfyme av rette slaget og fremdeles uten anytdning av alkohollukt og ditto blomstersmykker i datidas emaljearbeider ble funnet fram fra skrinet. Rosehatten jeg så altfor sjelden bruker, ble prikken over i'en.



Blant gjestene var også Charlie Chaplin.....





Her er den eldste jubilanten ... en ekte gentlemann elegant i stråhatt og tweadjakke.






Velbekomne, første "bordsetting" med herlig paté, oster, krydra kjøttpølser, oliven, eksotiske sylteøy, sider, hvitvin, øl og druer - samt knekkebrød og grissini.Og det ble arrangert "gammeldagse" leker som stafett, crockert og kaste stubb!



Måtte slå opp på hva disse tørre, lange, tynne italienske brøda heter, her fant jeg oppskriften:www.festtid.no/oppskrifter.htm

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.