lørdag 18. desember 2010

Juleposten

.Juleposten blir magrere og magrere fra år til år i denne digitale verdenen. To hilsener har så langt kommet - mens jeg ennå ikke har sendt noen!
I kurven ligger to sjøllaga kort, et med trykte nisser fra Anne, en studievenninne, og et i scrapdesign fra Birgit (timjanoakleja) med trøstepremien som er julestemningspiller. Tusen takk!
Nå er det en gryende julestemning i huset, for kongerøkelsen siger gjennom lufta i stua og med pillene i tillegg kan det ikke annet enn bli perfekt!
Gulvsåpe med furulukt er kjøpt inn, og snart skal langkosten svinges i takt med julens musikk... Jul er lukt av furu, kongerøkelse, appelsiner og .... lista er lang, men de må komme etter hvert som det næremer seg 24. desember.

5 kommentarer:

 1. Det er lidt synd vi ikke skriver julekort mere, det var så hyggelig at få julehilsener, jeg har modtaget 3 kort og ikke fået sendt endnu.
  God weekend

  SvarSlett
 2. Hejsan,

  Oj det var snabbt, har du redan fått paketet? Har ni postutdelning på lördagar? Tack för länken, hoppas ni att julstämningspillrena gör vad de ska - när du väl är ledig och har tid att sätta igång! Jag har dragit ner på ambitionerna i år, man får göra det man hinner!

  Kram

  SvarSlett
 3. Det har du helt rett i, julekort er ikke det det engang var. Jeg er ikke flinkt til å sende kort, selv om jeg i dag har sendt et uadressert julekort fra bloggen min.

  SvarSlett
 4. Less and lees cards arrive in the mail...sad how things sometimes change.
  Wishing you have very Merry Christmas!
  *hugs*deb

  SvarSlett
 5. Jepp, furu-grønnsåpe eer bra, men juletre er best! Eg har vore på sjølv-høgst idag. like fantastisk i år som i fjor! Gler meg til tirsdag og pynting :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.