.
Disse oppskriftene er egentlig ment for at jeg skal ha dem lett tilgjengelig når forberedeslene til festmåltidene nærmer seg, men hvis noen har glede av å bruke dem, deler jeg dem gjerne med andre. De fleste er tatt fra dagsavisene.
2 sjalottløk
1 hvitløksfedd
1 ss tomatpuré
1/2 flaske rødvin
2 dl buljong
1 ts balsamicoeddik
3 ss smør
en klype sukker, salt og nykverna rosepepper
Hakk løk og hvitløk, og ha det i en kjele og surr alt blankt i litt smør. Ha i topmatpuréen, rødvina, kraften og balsamico. La sausen koke inn til det halve. Sil den, pisk inn smør og smak til med litt sukker, salt og pepper.
På tide med en Ny Start?
for 3 timer siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.