lørdag 5. desember 2009

5. desember - Julebøker

5. desember, advent

Treet hyrdene satt under strekte de 
bare greiene sine opp mot lyset 
Jeg har mange julebøker å hente inspirasjon fra. Det er store og små, det er tykke og tynne, det er kunst med motiv fra juleevangeliet, det er vers og salmer om jula, det er julefortellinger, det er julehobbybøker, det er julematbøker og ellers hva julehjertet begjærer. De står flott og lett tilgjengelig på rekke og rad i en høy, gammel bokhylle i det store grønne rommet i annen etasje, oppåstua som rommet ble kalt på landet.
Og i år  både kan og vil jeg dele noe av innholdet med andre på bloggen!


 Det er tydelig at julebøker også er ettertraktet stoff på skolens bibliotek. Her er bøker fjernet og bladd i for kanskje å gå på jakt etter ideer til hjemmelagde julegaver i år! Retro og gjenbruk er populært blant elevene.
Jeg lot meg friste til å gå inn i Blomstergalleriet og kikke i boka, men fant ut at det er like mye lekkert å finne i julebloggene! Men for all del - her er det utrolig mye vakkert å la seg inspirere av.
xxx

2 kommentarer:

 1. Hello Wild and Beautiful!(Nina)Thanks for joining the FOLLOWERS "club" of beauty loving people! in my blog. ( Blue Bird:-)
  It is really nice to get in touch with the World's BETTER PART!
  Sharing your toughts around Christmas events is great!
  One can learn for real about lofe in other parts of the World!

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Julebøker ja, de har ikke jeg mange av, bare et par som inneholder julefortellinger. Men som du sier, der er mye inspirasjon å finne i julebloggene.
  Er så og si ferdig med julegavene, gjenstår bare noe småtteri. Til uka blir det baking, regner jeg med.
  Ha en fin helg :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.