lørdag 5. april 2014

Helgegleder og vårtegn

Klokka sju i dag tidlig tok jeg toget til Oslo for å være sammen med Saga mens mamma og pappa er bortreiste. På veien i et skogholdt sto en gruppe skilla og solte seg under fjellveggen. Det er meldt regn senere i dag, så det var best å åpne seg helt og slikke de tidlige solstrålene som rakk såvidt over åskammen, så godt som mulig. Det var som om blomstene strakte ut til det ytterste det som var av kronblader.
Mens jeg satt på toget, så jeg to dådyr gresse på en eng langs skinnene. De lot seg ikke forstyrre av et tog rase forbi. Dette sammen med Saga er skikkelige helgegleder.
Det ble regn etterhvert og innedag fylt med å se i bøker, spille ukulele og svare på Hva slags insekt er det? Og lista var lang: Øyenstikker - sjølsagt-, pinne, veps, gresshoppe, maur, bille, mygg, snegle, edderkopp - vi sang  Lille Petter edderkopp og gjorde bevegelser akkurat som på "dansetimen" i dag tidlig- , bie, marihøne, tusenbein, sommerfugl og flue. Flink jente på ett og et halvt år! Utslitt klokka ti på halv sju etter en god dusj og tannpuss som gikk helt uten problemer.


3 kommentarer:

 1. Hei!
  Veldig hyggelig at du ville være med på helgegleder. Vi har også hatt regn i dag, og da er det jo hyggelig å finne på noe koselig inne.
  Ønsker deg en fortsatt fin helg. Klem

  SvarSlett
 2. Så fin en helg du har hatt da med både vårtegn, firbeinte og småtassen:) Fint å kose seg inne når regnet regjerer ut. Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Så nydelig jente som ser på insektene.
  Høres ut som en flott dag!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!