lørdag 12. april 2014

Eggerøre i eggeskall - overrask ved froksotbordet!


Bildet lånt


Å spise eggerøre til frokost er en av de mest behagelige tingene i livet, men å lage det, er ikke spesielt morsomt, står det skrevet, spesielt hvis du trenger å gjøre det tidlig på morran. Pluss, tenk hvor godt det ville være å knekke skallet og finne ferdig eggerøre inni!

Alt du trenger er en langermet genser (ikke den du har på deg) og litt hyssing. Tenk på dette som trening..... Da er halve jobben gjort.





Så kokes eggene på vanlig måte, server, riv av skallet og spis!


1 kommentar:

  1. Originalt påfunn, men syns det er like enkelt på gammelmåten! God påskefrokost med disse egga!

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.