fredag 27. november 2009

Vindebroa i Gamlebyen

Vindebroa i Gamlebyen

En  regntung fredag i slutten av november.
Jeg var overrasket over at jeg ikke hadde et nyere bilde av vindebroa i Gamlebyen da jeg skulle finne fram et bilde å delta med på torsdagsfoto sist uke. Tema var "Bro". Se her!
Det har jeg gjort noe med. Ferskere bilde går det ikke an å vise. Det er tatt for bare noen timer siden. Rett etterpå åpnet himlen seg, og regnet styrtet ned.
Jeg tok en del bilder, og dette er nummer sju i rekka. Dermed er utfordringen fra Primula og mere til vel i havn selvom det var litt styrt fra min side. Hadde veldig lyst til å få lagt inn et fersk bilde av dette motivet. Det er tatt fra motsatt side sånn at vollporten med vaktrommet er med.
Nå må jeg lete litt for å finne andre jeg kan sende utfordringen videre til!

Det virker som om utfordringen/oppfordringen har gått noen runder i Skandinavia nå. Kanskje på tide å få den ut i den vide verdenen.
Jeg følger noen følgeres følgere - og slipper den løs i en engelsk utgave. Skal bli spennende å se hvor den havner og hva resultatet blir.

I got a challenge from  Primula og mere til  and it went as follows: Go to the folder "My pictures" and select the 4 or 7 folder. Select the 4th or 7 photo and write a little about it and publish it on the blog.
Now I will challenge the 5 new and when I ask YOU ;:O)) !


http://lolibel.blogspot.com/
http://karinjurick.blogspot.com/
http://videakiatl.blogspot.com/
http://miedoalzumbidodelosmosquitos.blogspot.com/
http://bluebluefairytale.blogspot.com/
Done!
xxx

2 kommentarer:

  1. Det var et fint bilde av vindelbroa i Gamlebyen :) Og måker på gelenderet og ei and svømmende på vannet. Herlig!

    SvarSlett
  2. Jeg synes du løste den oppgaven (utfordringen ) på en flott måte,veldig god ide å slippe den utfordringen løs i andre land.
    God helg!

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!