mandag 2. november 2009

Scrapbook

Scrapbook

Blogging er en ny form for scrapbook. Jeg var 17 år da jeg startet på boka på bildet. Det er minner fra min første reise til England. Albumene mine likner også mye på scrapbooks fordi jeg limer som regel inn kart, billetter og andre småting som har satt sitt preg på reiseopplevelsene.
Derfor ble blogging nesten som et møte med en gammel hobby. Klistre, lime, tegne og skrive har jeg alltid hatt stor glede av, men innholdet i "skrapboka" var egentlig ikke ment å dele med andre... Her sto også hemmelighetene godt bevart. Det er litt artig å ta det fram igjen og se hva åra har brakt med seg i livets løp så langt. Det har vært og er mye å nyte for smak, syn og hørsel!

Ikke visste jeg at det var livet, disse dagene som fór forbi...Et hyggelig gjensyn med Joan Baez på Kveldsnytt i går gjorde at valget falt på nettopp dette utkastet i dag. Jeg opplevde protestsangeren Joan Baez live på Kalvøya en gang i forna da´r.
Fremdeles står fredssaken i forreste rekke av kampsaker for henne.
For ordens skyld for dem som er i tvil om hvem denne damen er: Joan Baez er den unge damen på utklippet nede i venstre hjørnet!
Jeg oppdaget å skrive utkast er en kjempekjekk måte å samle opp ideer til kommende innlegg på. Vips så er det publisert, enkelt og greit når stoffet blir aktuelt!
xxx

5 kommentarer:

 1. Jeg har også laget slike bøker tidligere... hvor de er idag er jeg jammen ikke sikker på. Sikkert artige å titte i så lenge etter. Dine så flotte og forseggjorte ut :)

  Kjekt å lagre ideer som utkast! Det skal jeg tenke på, takk for tipset.

  SvarSlett
 2. Flott med slike scrap books da! Jeg lagde også en som tenåring. Men det sto så mye rart og privat der at jeg ikke turde ha den lengre... men angrer nå utrolig mye på at jeg kastet den.

  SvarSlett
 3. Det er kjempe gøy med scrap. Ingen fasit og ingen regler.
  Det er mye som kan limes inn i album, og som er med å prege den. Jeg hadde dilla i fjor vinter og kjenner at jeg har lyst å begynne igjen nå som utelivet er over. Mange flotte nettbutikker som selger mye digg.

  SvarSlett
 4. Scrapbook er jo ingen nyhet nei, men opplever vel akkurat nå et skikkelig oppsving. Din ser jo veldig koselig ut, må være gøy å bla i slike minnen. Blogg er også supert som huskeliste, idag var første snø så nå skal jeg vel kunne 'huske' det neste år, har alle rede glemt den snø som føll ifjol..når var det?

  SvarSlett
 5. Heisann alle sammen!

  Nettopp litt skrap og litt dokumentasjon. Det er en av årsakene til at jeg startet å blogge, en hjelp for hukommelsen. Jeg husker aldri hvor mye snø som falt i fjol...
  Så har det dessuten ført med seg mye artig som nye bekjentskaper, nye kontakter og ny kunnskap. Ikke verst!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!