søndag 21. mars 2010

Ut og opp av vinterdvalen
Amaryllisplantene som jeg klipte ned før jul, satte mørkt og svalt i annen etasje, har nå skutt i været og trenger mer lys, gjødning og vann for å blomstre praktfullt.
Blomstret har allerede, ja, her har jeg fått hjernteppe, de lilla margerittene, i vinduet. Og flere blomster står for tur. Det er massevis av knupper.
Hortensiaen er også i ferd med å kvikne til med mange nye skudd.
Det blir vår vår i vår!

6 kommentarer:

 1. Det blir vår iår också. ôvervintrarna ser friska ut, du kan tro jag är avundsjuk på ditt växthus nu, vilken tjuvstart du får ;)

  SvarSlett
 2. Så deilig å se at det spirer og gror! våren er på vei.
  God søndag ønskes deg :)
  Klem T

  SvarSlett
 3. Oi, så produktiv du er! Både på bloggen og forøvrig! Og så dyktig du er som får så mange planter til å komme tilbake, og gjenblomstre. Mine stakkarer har bare ett liv, som regel. Et unntak er ei julestjerne som jeg fikk ei jul for mange år siden. Og som fikk knekt av den røde stjerna ved et uhell. Den kom øyeblikkelig med nye skudd, og i løpet av et års tid, så hadde jeg et stort tre i stua! Men det kom alddri igjen røde stjerner på den. Til slutt forsøkte jeg å plante den ut i hagen, men det var selvfølgelig mislykket.
  God søndagskveld til deg!

  SvarSlett
 4. Ja det blir vår i år :) Her er gårdsplassen nå fri for snø, og det har såvidt begynt å spire ute. Fortsatt mye snø i hagen, men noen fine soldager nå gjør nok susen.

  Ha ei fin uke :)

  SvarSlett
 5. Här spirar verkligen våren. Sköna bilder, som gör mig glad! Längtar såååå efter vårens ankomst!
  Önskar dig en ny skön vecka med mycket vårsol!
  Kram Randi

  SvarSlett
 6. Åh vad härligt! hoppas det inte dröjer länge till förrän våren vågar komma!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.