fredag 5. mars 2010

Blomstrende fredag, noe lånt, noe blått
Jardin Majorelle
På rundturen i Marokko var vi innom den botaniske haven som Yves Sait Laurent overtok ansvaret for i Marakech. Det er først og fremst en islamsk kaktushave. Det er ikke blomstringssesong for kaktusen nå, men jeg kunne forstille meg hvilken skjønnhet som åpenbares når den tida kommer!
Jeg vil vise flere bilder fra den berømte haven senere.
Bildet viser en av mange fontener i haven - alle i vakre, sterke, blå nyanser.

Vi tok ikke noe film fra haven, men TV Marakech har lagt ut en flott snutt på YouTube som er verdt å kikke på. Ta en tur i haven! Klikk på bildet:


Langs veikanten grodde det farverikt, og et par av blomstene var blå. Her representert med en av dem. Jeg har dessverre ennå ikke funnet navnet på de små, ville og vakre!

Andre blomstrende fredagsbidrag hos Katarina finnes her:


 

5 kommentarer:

 1. Vackra blå blommor...
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvarSlett
 2. Å så underbart! Och videon! Härligt. Såg något reportage för år sedan om just den här trädgården. Tack för påminnelsen. Ha det riktigt skönt!

  SvarSlett
 3. Jag har en arbetskollega som är i Marocko två gånger om året, hon skryter om allt det vackra. Dina ornament här ovanför är också ett bevis på det. Livets blomst är väl ett supert bevis på det.

  SvarSlett
 4. Tack för länken! Vilken vacker trädgård. Alla blåmålade murar och urnor står sig så fint mot grönskan!
  Ha en skön söndag!

  SvarSlett
 5. Hi,
  I finally made it over to your main blog! A very nice blue-themed post. It looks like you had a great tip to Morocco... I've always wanted to go there.

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.