torsdag 13. desember 2018

13. desember kom med konsert!
I dag tidlig sitter jeg og leser Østfoldavisa mens jeg spiser frokost. Blikket mitt faller på overskriften Konserter og julemarkeder i hele fylket. Det er et bilde på siden. Jeg bøyer meg framover og leser The Real Group holder konsert på Blå Grotte. Når? tenker jeg og leter febrilsk etter en dato. Litt lenger ned på siden kunne jeg lese Torsdag 13. desember. I dag! Ikke én annonse for denne konserten har jeg sett. Flaks at jeg leste Østfoldavisa i morges.Jeg måtte sjekke om det var feiltrykk. Det stemte... Torsdag 13. desember klokka 19.00.

Heldigvis var det plasser igjen til oss da jeg kjøpte billetter i ettermiddag. Sist gang gruppa hadde konsert i byen, for tre og et halvt år siden, hadde vi også billetter, men da ble mannen min sjuk, og vi måtte gi bort billettene til et vennepar. Til tross for kraftig forkjølelse for tida ville jeg ikke gå glipp av denne konserten, og vi fikk plassene 18 og 19 på rad 4. Stor var overraskelsen da vi møtte et annet vennepar i foajeen, et vennepar vi dessverre har hatt altfor liten kontakt med de siste åra, og det viste seg at de hadde setene 17 og 16. Hyggelig sammentreff. 
Det ble mange tilfeldigheter på en gang.

En av sangene til gruppa er en a cappellaversjon av Steffans sang, så ble det Luciafering på oss også. Fant ikke deres framføring på You Tube.
Men denne sangen satte de dypeste spora: World for Christmas ... og Clean Water, begge med dagsaktuelle tekster.

1 kommentar:

  1. Dette var mye på en gang! Mannen og jeg var også på Sohlberg-utstillingen. Utrolig vakre og fargeglade bilder! Jeg ville mye heller hatt dem enn Munchs bilder! Hilsen Tove/fargeneforteller

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.