lørdag 29. januar 2022

Bloggers Sunday Walk, Winter, i morgen; Bli med!



I morgen er det nok en gang tur for Blogger´s Sunday Walk, min enkle utfordring fire ganger i året. Oppslutningen har vært så som så de siste årene. Det er ikke mange som har slått følge, men jeg er sta og fortsetter å utfordre bloggere til å gå tur ut disse dagene og dokumentere turen med bilder. For deretter å legge inn en kommentar og lenke på bloggen min slik at andre kan oppsøke hver enkelt blogg via den lenken, enkelt og greit.

Statistikken viser jo at vi har vært flinkere til å gå turer under pandemien, så det er ikke mangel på det, bare liten interesse for å dokumentere det!

Jeg ønsker at året 2022 skal gi nye muligheter og flotte opplevelser, og det kan det bli med mange turer, store og små, alt ettersom....

Ikke mye til vinter i disse trakter. Spørs om det blir mer snø denne vinteren. Den som falt i starten av januar, er smelta bort. Uansett blir det tur i morra. Jeg har planlagt å gå rundt Borge varde. Flott terreng. Passelig kuppert med litt klatring og i tillegg kulturminner. 
Se Bloggers Sunday Walk, sider under headingen eller bilder under etiketter.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.