fredag 17. mai 2013

Skår i gleden


17. mai, og den nye bunaden skal på for andre gang. Men det er et skår i gleden. Vesten og kofta skulle syes inn og ble levert tilbake til Husfliden sammen med skjorta i slutten av april.
Når eldstsønnen skulle hente finstasen igjen, var skjorta borte! Han fikk låne en utlånsskjorte, men hva hjelper det når ens egen er på avveie.
Håper inderlig at det er en ekspeditør som har hengt den til side på et lurt sted.... Ikke fikk han en innleveringssedden med oversikt over hva han hadde levert fra seg heller, så han har ikke noe bevis på at skjorta hang på hengeren sammen med det andre.
Så nå skal jeg be om å få sydd navnelapp i både skjorte (når den dukker opp), vest og kofte.
Her er han for første gang i den flotte bunaden fra Øst-Telemark.

Ha en fin 17. mai alle sammen!2 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen :-)
  Får håpe rette skjorta kommer til rette.
  Øst-Telemark har flotteste bunader :-)
  Min har krympa... men dattera har stolt brukt sin beltestakk (etter mormor og sølv etter tipp-tipp-tipp) i Trondheim i dag.

  SvarSlett
 2. Så fin han er! Både sønnen og bunaden. En skam for Husfliden at de har rotet bort skjorta. De bør absolutt innføre innleveringsseddel for slike verdifulle ting. Til så lenge får kundene ta ansvaret og feste navenlapper i klærne. En påminnelse til oss alle. Håper at den som sydde inn vest og kofte, husker at det var ei skjorte med og hvor den ble lagt.

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!