søndag 26. august 2018

26. Action for Happiness og Blogger´s Sunday Walk oppsummering
Jeg fikk en hyggelig sms i det jeg skulle slå av mobilen: invitasjon til Suppe og sang i november. Kan det komme flere slike hyggelige meldinger, tenkte jeg og lot mobilen være på likevel. Jeg bruker den jo til å ta bilder med... og sjelden ringer det folk til meg på søndager. Det gjorde det faktisk i dag. Det var spørsmål om å være hundevakt. Jeg er dessverre opptatt på den aktuelle dagen med kurs i kreativ utvikling. Dumt at det skulle være på samme dag!
Hadde vært hyggelig å kunne være til hjelp.

Oppdaga også at jeg har glemt å lage et innlegg om sommerens Blogger´s Sunday Walk - oppsummering. Det var kun Tove som deltok på sommerens tur. Kan hende flere var på tur den dagen, men kun Tove dokumenterte på bloggen sin og sa i fra til meg i kommentarfeltet mitt.
Vi har hatt en usedvanlig lang og varm sommer, naturen har lidd i det tørre været, løv har fått høstfarver så altfor tidlig. Det bærer bildene våre preg av.
Sør- og Østlandet har kanskje vært de delene av landet vårt som har fått minst regn og som av den grunnen har vært utsatt for flere skogbranner.

Tove tok turen i nærområdet, Stovner. I innlegget sitt legger ho vekt på farvene, forteller hvordan både naturen og arkitekturen framstår, og hvordan det påvirker oss.


Mitt bilde viser at ryllik har tålt tørka godt.


Jeg har også vært på tur i dag, for det meste i båt. Må utnytte de siste mulighetene før båtsesongen tar slutt. Det var en del båter på vannet i dag.

Hankø med Bloksberg, kong Olavs landsted, som Märtha nå har lagt ut for salg! Under øves det på fjellklarting i fjæra. 
Til slutt et bilde av enkelte båtfolk som ikke kan tyde markeringene for fortøyning på brygga. Hvorfor skjer det, er de for late, for egoistiske eller er de rett og slett folkeskye?2 kommentarer:

 1. Det er så viktig!
  Takk for flotte kommentarer på min blogg.
  Skal undersøke litt om den gulfargen på stein.
  God søndag ønskes av Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, har lest meg opp og "knekt koden" ... det har noe med frekvensen på energien "kvantefoton" som elektrodene frigjør ved forandring av bane. Den påvirker refleksjonene som sendes tilbake når lys treffer organismen .... enkelt fortalt. Hver energi har sin egen refleksjon, dvs hva vi oppfatter som farve!

   Slett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.