søndag 3. januar 2016

Det ene tok det andre.... nytt julekjøkken
Dette ble fantastisk, den beste julegaven... Se 2011 kjøkkenutgaven.


Før under, etter over!


Å vaske til jul var planlagt i lang tid, en hel ferieuke var satt av i slutten av november. Så ble alt spolert, nesten, av en halsbetennelse/forkjølelse som nærmest ble kasta over meg. Det ble vasking til slutt, og til syne kom et slitt og velbrukt kjøkken, et kjøkken som skrek av behov for fornyelse i form av et malingsstrøk eller to. Vi har forsømt oppussing, panelet har kun fått et strøk sammen maling i løpet av 25 år!
Å velge rett farve fra en liten prøve, er en utfordring. På store flater virker den mørkere, og den er totalt forskjellig i dagslys og lampelys. Valget falt på farven morgendis i Ladys farvekart på veggene og kveldsstemning på innredningen. Et godt valg tror vi. For tida er det sjeldent å se to ulike farver på vegger og innredning, men enda en gang ønsker vi noe annet enn hva motebildet presenterer - og se hva vi fant i ettertid: vakre hjem, kjøkken, sant nok fra 2012.
Nå er jeg spent på hvor lang tid det tar før furukjøkken blir populært igjen...
Kan nevne at jeg har satt personlig rekord i forkjølelse ... nå har den vart i snart sju uker. Ikke noe å trakte etter. Jeg som trodde at forkjølelse før jul, ga julehøytid uten forkjølelse, den gang ei!
Og sånn ser det ut ute ...Naturlig juletrepynt!


Tidlig kveldshimmel i januar 2016.6 kommentarer:

 1. Gratulere med nymalt kjøkken. Det ble veldig fint! Hadde du rødt kjøkken før, eller husker jeg feil?
  Vanskelig å se på skjermen hvilken farge det er. Er det blå/grått?
  God bedring ønskes av Tove

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nytt kjøkken. Det er alltid gøy å gjøre noen forandringer.

  Vivi

  SvarSlett
 3. Så flott det ble! Flink du! Er du forkjølet fremdeles! Så slitsomt det må være! Håper du blir bedre snart da! Ha en fin kveld:)

  SvarSlett
 4. Så koselig kjøkkenet ditt ble! Alltid fint å gjøre noe nytt. Godt nytt år - håper du er frisk snart! Har hatt barnebarn med forkjølelse her i hele jula, men har hittil sluppet unna.

  SvarSlett
 5. Så vakker det ble. Nå er det jo helt inn i tiden med det lyseblå! Dumt du ikke er frisk, men du har da en positivitet som er god! Ha en vakker dag og godt nytt år!

  SvarSlett
 6. Så vackert med den blå färgen i köket! Det där är min favoritnyans av blått. :-) Önskar dig en fin fortsättning på det nya året! Kram

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!