lørdag 1. desember 2012

Månedsbilde; Desember
November har vært mørk, trist og våt. Noen sier det ikke har blåst. Hvor har de vært? På bildet ser vi vanntønna har blåst over ende. Det skjedde ikke bare denne ene gangen. Men det har vært forholdsvis varmt med grader opp i ti gjennomsnittlig. Måneden endte med sol og klarvær og en gradestokk der kvikksølvet krøp nedover på minussida.
Det er ikke store forandringer fra forrige månedsbilde. Bortsett fra at i dag er det lørdag, ingen jobbedag, og bildet er derfor tatt på et annet tidspunkt av dagen. Sola skinner, og desember kommer som et lyspunkt. Og det er om å gjøre å ikke la julestria ødelegge roen.
Det er meldt snø til uka, så kanskje drømmen min om en hvit jul virkelig går i oppfyllelse!
Flere månedsbilder finnes på bloggen til Birgit: Kommer!

Se Yr sitt inntrykk av november!
Vårt distrikt
Må visst justere gjennomsnitttemperaturen noen grader. Den var ca. 6 ̊, mens høyeste temperatur var ca 10 ̊. Så feil kan man ta! Jeg har nok ikke tatt hensyn til nattetemperaturen i min fornemmelse av hvordan temperaturen har vært. Er sjelden ute på den tida...2 kommentarer:

 1. Medeltemperaturen är nästan alltid lägre än man tror, men det har nog som du säger att göra med att man aldrig är ute när det är som kallast på dygnet :)
  för några dagar sedan såg det ut ungefär likadant hos oss, men nu har vi haft snöstorm! inge trevligt att gå ut medan det varade, men resultatet blev fint! Nu är det vinter på riktigt här! Ni får nog också snö snart :)

  Ha en fin 1a advent!

  SvarSlett
 2. Jag hoppas du får lite snö du också, i kylan och rusket hjälper det.
  Ha en fin 1.a advent :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!