tirsdag 31. januar 2017

Innlegg på bloggen min skaper interesse...
Fire henvendelser knytta til innhold på bloggen min, er det blitt i løpet av åra. Den første gjaldt grafisk design på en brosjyre for pårørende ved Telemark sentralsjukehus. Den andre var en forespørsel om å låne et bilde jeg har tatt på reisa vår med Hurtigruta til Lofoten (det skulle brukes på en masteroppgave), den tredje var forbundet med en illustrasjon til en artikkel om gammel julepynt  - og den siste hadde jeg oversett dersom den ikke hadde kommet på nytt, er knytta til innlegget jeg har om ekteskap i norrøn tid. Se innlegget her!
Jeg har tatt vare på de to siste henvendelsene jeg fikk etter at jeg hadde opprydding i e-posten min i høst! Korrespondansen til de to første er nok sletta, men jeg har et innlegg på bloggen om den første, her. 
Jeg spør alltid om de kan kreditere meg med navn, og om jeg kan få tilsendt det ferdige resultatet. Det fikk jeg fra Telemark sentralsjukehus i tillegg til to flotte vinglass. De andre har jeg foreløpig ikke hørt noe fra. Det er synd. Det minste jeg kan forlange, er å få se hvordan produktet blir seende ut til slutt. 

Hei
Jeg har akkurat vært innom på den fine bloggen din, og der fant jeg blant annet et flott bilde av en julefugl. Du la ut denne på et blogginnlegg lørdag 20.desember 2014, det er bilde nr. 4 av 6 jeg tenker på. Jeg er med i redaksjonen av Lokalhistorisk magasin, og der skal vi ut med et hefte nå til jul med tema "høytid". Magasinet gis ut av Landslaget for lokalhistorie, og vi har nettopp hatt ei minneinnsamling hvor det kom inn mange fine fortellinger knyttet til jula. En av fortellingene handlet om en julefugl som denne, og jeg er på utkikk etter en illustrasjon jeg kan bruke til den innsendte teksten. Hadde det vært mulig å få låne ditt bilde, tro? Jeg vil selvsagt kreditere deg i bladet om jeg får låne det, og du vil også få tilsendt bladet i posten som takk dersom jeg kan låne bildet. Jeg tok en kopi av bildet fra bloggen din og sender det som vedlegg så du ser hvilket bilde jeg mener. 
Vennlig hilsen Siv Randi Kolstad Landslaget for lokalhistorieInstitutt for historiske studier NTNU Dragvoll7491 Trondheim

Og mitt svar: 


Jeg får se å ettersøke bladet.... I går, 14. februar, kom 3 julehefter i posten!
Dette er den siste:
On Wed, Jan 25, 2017 at 09:44 AM, Wendy Dessler wrote:

Hi there!
Wendy here from OutreachMama. Big fan of your content so I wanted to reach out.
I'm working on a new BuzzFeed content series "Best Tips for Organizing Your Dream Wedding" - this is launching soon and we would love to include your insights with a 50-100 word blurb along with your full name and a link back to your website.
I’d also like to request a link added to your next wedding tips post. I noticed you've linked to similar content in the past, like this blog post http://viltogvakkert.blogspot.com/2014/07/kjrlighet-og-ekteskap-i-norrn.html and we recently published more in-depth content on this subject ... you can check it out here: Wedding Traditions.Is this an exchange you'd be interested in?
Please let me know what you think and feel free to send me any questions you might have.
Best, Wendy Dessler (305) 209-1277 Outreach Manager Outreach Mama

Skal bli spennende å se hvordan innlegget mitt framstår eller blir brukt i denne sammenhengen!
At andre kan ha glede og nytte av innleggene mine, er en av intensjonene med bloggen min. Som jeg skriver i margen: 
I morgen skal jeg presentere headingen min! Den har jeg også blitt stilt spørsmål om...


2 kommentarer:

 1. Så spennande !
  Ikkje rart du får henvendelsar, du skriv interessante innlegg, godt førebudde med faktaopplysningar. Det ligg mykje arbeid bak.
  Headeren din er spesiell og flott, gler meg til å få vite kva den symboliserer.

  Fin kveld frå Anne-Mari

  SvarSlett
 2. Helt enig med Anne-Mari - du skriver om mye interessant. Hilsen Tove

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!