torsdag 5. januar 2017

Nyttårskorsett - BNYW
Å stramme livremma er et velkjent begrep og kan sammenliknes med nyttårsforsettet som topper lista over alle nyttårforsetter: 


Ca halvparten av oss lager nyttårsforsetter, mens rett under halvparten aldri gjør det. Kun 8% klarer å oppfylle forsettene, mens ca halvparten klarer det innimellom og 24% så godt som aldri klarer det.
Når det gjelder å gå ned i vekt er det 38% som klarer det, mens rundt halvparten klarer mål som har med selvforbedring eller utdanning å gjøre.
Etter en uke holder 75% på forsettene, etter to uker faller det til 72%, deretter faller det til 64% etter en måned og ned til 46% etter 6 måneder.
Altså er det å gå ned i vekt viktigere enn alt annet.  Det er viktigere enn å tilbringe mer tid med familien, bli forelsket, slutte å røyke, lære noe nytt og å hjelpe andre. Vi vet også at de fleste som prøver å gå ned i vekt og å holde den nede feiler. Ett lyspunkt er det imidlertid, og det er at selv om de aller fleste som setter forsetter ikke klarer å oppfylle dem er det ti ganger mer sannsynlig at en som setter et mål om å oppnå noe når det enn en som ikke gjør det. Kilde
Få overflødige kilo bort ved å delta på Blogger´s New Year Walk, helt gratis er det og!


En liten presisjon:

Det var kun i Friluftsåret 2015 at BSW fant sted hver søndag. Opprinnelig var det BSW én søndag i året, men så kom det forslag om en søndag i hver årstid. 
I høst ble det foreslått en uke satt av hver årstid, men da forsvant ideén om at vi går "nesten samtidig" på hver vår tur. For å imøtekomme det forslaget ble det derfor i år for første gang arrangert BNYW en uke ved nyttår, altså denne uka der det er opp til hver enkelt f. eks. å gå sju turer eller bare en tur i perioden 1.- 8. januar.

Deretter er det søndagene på de fastsatte datoene for vinter, vår, sommer og høst i 2017 som gjelder.

Se mer info under fanen Blogger´s Sunday Walk! God tur!

3 kommentarer:

 1. Du må halde meg orientert så eg treff på rette søndagen.
  Eg er ikkje koma heilt i gong enno, verken med slanking eller trening...
  Masse god sjokolade ropa etter meg .....;)

  SvarSlett
 2. Interesting to read about the three kings, the light...

  ...greetings by Heidrun

  SvarSlett
 3. Jeg har sluttet med nyttårsforsett. Tror jeg lever sånn nogenlunde riktig og sundt, så det får holde. Hilsen Tove

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.