mandag 30. januar 2017

BSW, Winter 2017 - summary
"Kamuflasjeankeltubene" ble ferdige til BSW i går. Nå syns ikke lenger lappen med de stygge skomakersømmene. Kreativitetstrikken ble strukket enda lenger og er som plaster på såret. Under, et resultat av en liten valps utforsking av alt spiselig i nærheten:


Fra facebook 15.april

Toves Fargene forteller har et innlegg fra en uforglemmelig tur i nabolaget. Jeg kommenterte:
....å bo på Stovner nå, må være en drøm.
 Med så mange muligheter for fysiske aktiviteter, er det nok et populært boområde.
Flott ny skole med all verdens apparater for uteaktiviteter i skolegården. 
Anni med bloggen Med ögon känsliga för blåttfikk tid til å ta noen bilder på vei til et møte, men denne dagen var alt grått. Med litt velvilje kan vi likevel forestille oss en antydning av blått i himmelen.  
Det er tydelig at vi bloggere er opptatte mennesker. Uansett setter vi av noen minutter nå og da til å delta på utfordringer, i alle fall noen av oss...
KLEPPANROVA, Inguns bloggVi vandret ned på Espern og gjennom togområdet, skriver Ingun.
Ho har gått i et annerledes landskap, et urbant, som viser både grafittikunst og kulturens forfall eller kan det kalles utvikling der årene har satt sine spor.. .? Det er ikke nødvendig alltid å gå i naturen. BSW kan like godt foregå i byen mellom arkitektoniske eksperimenter eller rønner prega av tidens tann.


Bildene kan gi inntrykk av at området kan minne om mitt eget. En skogsvei som snor seg gjennnom kulturlandskap av åker, eng og blandingsskog med myk mosebunn. Jeg lar meg rive med på veien.... hvor fører den hen, hvor ender den, hva finnes i enden. Slike spørsmål pirrer nysgjerrigheten min. Kanskje det finnes en krakk der man kan sette seg ned og filosofere over livets gåter!
Anja på bloggen Hassumbudeia: Med mange hundre kilos turkamerat!
Ikke alle har anledning til å ta turen på hesteryggen. Frøkna, som hesten heter, poserer som en modell på bildet. Se det blikket!. Anja red gjennom et landskap ikke helt ulikt det Eva Linnea gikk på kryss og tvers, og mitt. Ikke underlig det siden kun en fjordarm skiller oss!
Den siste til nå på turlista er Anne-Mari på amo sin blogg.
Jeg er litt svak for kulturminner, så jeg valgte et bilde med ei gammel sæter, fra hennes tur. Ho og mannen har tilbrakt ei helg på hytta i naturskjønne omgivelser. Også her på fjellet er det relativt bart for snø i slutten av januar.

Vinterens BSW har bare hatt deltakere fra Sverige og Norge. Hvorfor de utenlandske ikke har fått framferd til å bli med på BSW, aner jeg ikke. Mulig det er et nordisk fenomen å strekke på beina som en fritidssyssel. Men det kan hende jeg tar feil... kanskje det er noen etternølere der ute i bloggverdenen, og kanskje noen lar seg provosere av mine antakelser. Jeg skal ikke være sen med å innrømme at jeg i så fall tar feil!
Egentlig synes jeg idéen er fin ... sjøl om den er min! Det å gå med følelsen av å ha følge uten egentlig å ha det... det å gå med følelsen av å gå samtidig uten egentlig å gjøre det.... liker jeg. Uansett kan vi gå samme dag og late som vi går sammen! 
BSW er helsebringende, gir både naturopplevelser og kulturopplevelser, og er helt unik med en tanke på et imaginært, spirituelt, åndelig felleskap. Så hvorfor la være?
Jeg har prøvd å være kreativ i markedføringa. Det har ikke gitt særlig synlige resultater. Hvorvidt jeg vil fortsette med det, eller leve i håpet om at de ulike innleggene gir smitteeffekt eller bare være tilfreds med at dere forsetter å bli med på tur, vil tida vise.

Tusen takk for fine BSW-innlegg! Det er verdt å fortsette.
Neste BSW er i vårens tegn, 30. april, men det er lov å gå tur før det .....
Og jeg har forberedt meg, kjøpt nye sko mens det ennå var salg!
Spot er en utålmodig fyr. Han henter støvlene mine fra gangen og viser tydelig at han vil ut å gå. Heldigvis tygger han dem ikke i stykker lenger.
P.S. Støvlene fikk en etterlengta skopuss med grønn skokrem etter at bildet ble tatt - må ta vare på sine "undersåtter" - både de bevegelige, og de som beskytter dem! D.S.

2 kommentarer:

 1. Fin oppsummering om dei som deltok denne helga.
  Håpe det blir fleire seinare. Du skriv 29 april, eg har notert 30 april tidlegare...
  Kanskje er turgåing eit norsk fenomen ? Her i mitt område er det iallfall stor interesse for gåturar blant oss godt vaksne.
  Mange dannar grupper og går i lag fleire gongar i veka. Eg går ofte tur, korte eller lange.
  Takk for BSW !

  SvarSlett
 2. For en jobb du har gjort med å sette sammen dette! Takk for forklaringen du sendte meg.
  Jeg har notert 30. april, som er en søndag. For det er vel alltid en søndag? Hilsen Tove

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.