torsdag 10. desember 2015

Luciaforberedelser; pappdukker
Jeg ble inspirert til å lage dette arket etter malen under, og jeg prøvde å la ansiktet likne litt på sjarmtrollet sitt!
Men Besta Lucia har jo ingen truse!!!! Det må jeg gjøre noe med....
Klikk på bildet


Ideen om å lage en papirdukke til barnebarnet mitt, kom fra dette gamle arket som jeg tilfeldigvis fant på en blogg i fjor... Storybook Woods er full av ideer for desember måned!
Og jeg har som før nevnt gjort denne pappdokka til utgangspunkt for egen!
Ved å lete litt videre fant jeg disse med søkeord St.Lucia cut out:

Jeg har lova å tegne nissedrakt til Luica - og jeg for min del, kunne tenke meg en Carl Larsson julekjole til juleaften!og disse:Flere har oppdaga pappdukketrenden:

3 kommentarer:

 1. Å, så gøy! Jeg har alltid elsket papirdukker! Laget dem selv da jeg var barn + at jeg fikk noen til jul, husker jeg. Stor stas!
  Nå har jeg akkurat laget en uhøytidelig spørreundersøkelse om julefeiring og juletradisjoner på bloggen min. Hvis du vil være med og svare på noen spørsmål, blir jeg kjempeglad! :)

  SvarSlett
 2. Dette synes også jeg er gøy! Og som KKvineblogger skriver, var også jeg opptatt av slike papirdukker. Jeg kunne holde på med dem i timesvis. Nå er mine barnebarn store, så det får bli oldebarn jeg skal stimulere til denne aktiviteten. Men det blir enda noen år til vil jeg tro. Din lille "prinsesse" er kjempesøt! Hilsen Tove

  SvarSlett
 3. Papirdukker lekte jeg også mye med i barndommen! Tenk det hadde jeg nesten glemt! Morsomt å se de gamle papirdukkene igjen :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.