mandag 9. mai 2011

Ukas vindu; Fotografisk

.
Bak dette vinduet, skimtes nok et vindu, og bak det vinduet er det et fotoatelier. Her prøver og feiler skolen fotografer in spe. Tidligere hadde skolen egen fotolinje, men etter reformen, kalt Kunnskapsløftet, fra 2006, er denne utdanninga en del av programområdet for Medier og kommunikasjonsfag.


Under er et utvalg av besvarelser i fagområdet rekalmefotografering. Siden jeg ikke er lærer på den avdelingen, aner jeg ikke hva oppgaven gikk ut på! 
.

5 kommentarer:

 1. Så fantastisk det må være å jobbe med elever i programområdet for Medier og kommunikasjonsfag. Jeg har jobbet 2 år i vgs. og underviste i kjemi og matematikk. Mange av elevene var lite motiverte for å lære matematikk, særlig de på yrkesfag... Må være fantastisk å få utfolde seg i reklamefotografering. Min drøm er å få studere kunstfag og det skal jeg gjøre når jeg en dag går av med AFP... Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Ja det var verkligen fotografiskt med alla fönster i varandra :)

  SvarSlett
 3. Det var virkelig spesielt.

  I nærmeste framtid legger jeg ut noen bilder fra den flotte tomten som omkranser Loddefjord kirke. Der planlegges det et parkområde, og jeg er på jakt etter gode tips. Du kan helt sikkert bidra med noe.

  Klem

  SvarSlett
 4. Hej! Vad trevligt att du hade lämnat en kommentar hos mig, så fick jag också titta in hos dig.

  SvarSlett
 5. Fotoutbildning så här hade ju varit något, men jag har bara gått på distansundervisning. Fint med fönster inuti fönster.

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.