torsdag 12. mai 2011

Småplanter i posten

I går kveld henta jeg pakka fra Zimtrade med Easyplants. Den inneholdt  fem hvite duftlavendel og  åtte salvia mix sensation til dufthjørnet mitt. Lørdag skal jeg ta meg godt av dem!

Det er helt greit at andre har tatt ansvar for såing og tynning! Jeg har mer enn nok annet å gjøre...
.

6 kommentarer:

 1. flott pakkede pluggplanter. blir noe annet en melkekartonger og skoesker som jeg holder på med,... hehe.

  SvarSlett
 2. Dette skal det bli spennende å følge.

  Ikke rart du ikke fant bildene av tomten rundt kirken, for jeg skrev at de kommer i nærmeste framtid.

  Klem

  SvarSlett
 3. Helt enig med deg, at andre som kan dette med såing og tynning får ta seg av det. Jeg kjøper ferdige planter, for de som jeg sår selv blir sjelden suksess... Har aldri kjøpt planter pr. post, så kan du tipse meg hvor du har handlet dine? Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ja, dette var jo en grei måte å starte plantesesongen på. For mange år siden var jeg ivrig med såing og prikling, men den tiden er over.

  Takk for hilsen! Ja, nå er jeg DER igjen. Foreløpig bare på bloggen. Om ca 2 mnd er jeg DER i virkeligheten. Gjennom en bekjent på Mallorca er jeg invitert til å hilse på han som driver herskapshuset "ditt". Han mente jeg ville ha stor glede av en omvisning, gjerne med kamera. Skal ta kontakt ca 2 uker før jeg reiser, så skulle han ordne en avtale. Spennende!

  Med hensyn til det som svever rundt i lufta, skal jeg nok tåle nysingen. I går hadde jeg litt kløe i øynene, men så kom regnet. I dag har det vært deilig utendørs.

  Ønsker deg en god helg. Selv drar jeg på hotellweekend og det kommer nok blogginnlegg etterhvert. Skal på et av de flotteste hotellene i fjordlandet Norge. Gleder meg!

  SvarSlett
 5. Låter underbart med ett dofthörn! Är det nån särskild sorts lavendel eller den vanliga, fast vit? Ser fram emot bilder (synd att man inte kan förmedla dofter på nätet) fram i sommar!

  Kram

  SvarSlett
 6. Jeg har også bestilt småplanter derfra og de er nå plantet i større potter, de må bare herde seg ute en stund før jeg kan plante dem i planlagte krukker. Gleder meg!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!