.
Jeg har ingen aner til vestlandet så langt meg bekjent, men likevel er det blitt en tradisjon å servere pinnekjøtt i julehelga. Til det er det godt med kålrotstappe, og her er oppskrift til ekstra god en:
1 kg kålrot
2 stk. gulrøtter
1 l vann
2 ts salt
1/4 ts hvitt pepper
1 dl kremføte eller matfløte
3ss margarin
ev ei lita potet eller to
Del og skrell kålrota i skiver og gulrøttene i skiver. Kok grønnsakene møre i lettsalta vann. Hell av kokevannet og mos grønnsakene. Ha i fløte og smør, smak til med salt og pepper.
Litt hvitløkkrydder, skader heller ikke.... Mengden passer til fire.
Hejsan Vild och Vacker!
SvarSlettTusen tack själv för alla inspirerande bilder och inlägg i din blogg!
Jag vill också önska dig ett underbart Nytt År 2011! kanske ses vi i år?!
/Anja
Denne så slett ikke så verst ut, jeg får tipse gemalen, kjøkkenet er som oftes hans arena - heldige meg -
SvarSlettØnsker deg og dine et riktig godt nytt år.