onsdag 5. januar 2011

Dagens innlegg

.
Dere må følge meg hit for å lese dagens innlegg:
4 kommentarer:

 1. Ja det er vældigt skræmmende når de unge bruger blogge og facebook osv til at mobbe med.
  For ganske nyligt kom det frem i Danmark at unge piger fotograferer hinanden nøgne og derefter sender billederne rundt i vennekredsen.
  Den elektroniske platform er i den grad de unges. De skal ikke først famle sig frem som vi andre har skullet gøre. Men fordi vi i vores generation stadig famler har vi heller ikke haft en opdragelse eller etik for den sags skyld omkring de elektroniske medier som vi har kunnet give videre.
  Den etik er de unge nødt til selv at opfinde og mange vil helt sikkert få mange sjælelige knubs mens de finder ud af det.
  Det bedste man som voksen kan gøre, ifølge mig, er at prøve at lære de unge den gamle sandhed om at man får det man giver. OGSÅ ude i cyberspace. Det og så at de tør/kan/vil tage ansvar også i det forum.

  SvarSlett
 2. An interesting mean to measure time and life. And yes, it will be of many questions what will happen once my small son is old enough.

  Please have a good Thursday.

  SvarSlett
 3. Dette er nok et økende problem, dessverre, og det forteller oss helt tydelig at vi trenger vår egen vær-varsom plakat.

  Dagens foreldre har en stor utfordring i å lære ungene datavett, for å si det slik. Sikkert ingen lett oppgave, men her duger ikke lettvinte løsninger.

  Klem

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!