onsdag 30. mai 2018

30 Action for Happiness

Fra verandaen kl. 21.00


Hvem skal jeg velge, hvilke skal jeg velge?
Har vært på jobb i dag, men det var ingen passende anledning til å snakke med kollegaer om tre begivenheter i livet mitt som virkelig var meningsfulle.
Gikk for å besøke en god venninne i ettermiddag, men ingen var hjemme. Så nå sitter jeg her i sofaen med sola i ryggen og grubler på hva det var jeg kunne ha fortalt.
Jeg har født to sønner. Det var meningsfullt. Jeg ble tatt opp som student på lærerskolen i Telemark. Det var meningsfullt. Jeg fikk jobb som lærer for elever som var innlagt på psykiatrisk avdeling. Det var meningsfullt. Det har skjedd mye meningsfullt i livet mitt, men det er ikke noe jeg forteller om når jeg treffer kollegaer, venner eller bekjente.Klokka nærmer seg 22
Klokka er halv tolv, sengetid!


Forresten, jeg fikk en sms i dag fra en annen venninne der det sto .... gla´for at du fins.... en slik sms varmer! Det var meningsfullt.
Jeg mottok en snapp fra eldste sønnen i dag. Han har fått ny jobb. Jeg svarte  Spennende design, tror dette kan bli en variert og interessant jobb... ikke minst utfordrende og lærerik!!! 🍀Flott!!! Det var meningsfullt.
Har litt alenetid hjemme nå, kan ikke huske sist jeg hadde det. Det er meningsfullt.
Ofte er det de små, og kanskje "ubetydelige" begivenhetene i livet som gjør livet meningsfullt.Noen flere som kunne tenke seg å følge oppfordringen i dag?Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.