tirsdag 8. august 2017

Helt svart
Jeg har alltid vært begeistra for svart. Svart framhever andre farver, uten sjøl å kunne kalles en farve eller kulør. I teorien er den alle farver. 
For 28 år sida da vi flytta inn i huset vi bor i nå, ville jeg ha svart kjøkken, men Herren i Huset satte ned foten og sa at det er nok med svart spisestue, sofagruppe, hyller, skap og piano! Dermed fikk aldri kjøkkenet noen farve før jula 2015. Da ble det malt blått som kveldshimmelen. 
Den siste trenden er svarte kjøkken. Mao var jeg litt over 25 år for tidlig ute med ønsket om kjøkkenfarve. Svart var ikke lenger aktuelt i 2016, for jeg er kjerringa som går mot strømmen.... liker å ha det sånn som ikke alle andre har det.
Jeg må innrømme at jeg synes rommet over både er stilig, lekkert og elegant.

1 kommentar:

  1. Sort er ikke bra å ha mye av! Beklager å måtte si det ettersom du liker det, men man kan ha sort i detaljer. Det er riktig at den fremhever andre farger, men de kan da virke litt glorete.
    Sort er depressivt, det samme som grått. Og når det gjelder kjøkken og baderom bør man se skitten pga at vi skal holde bakterier unna. Vi ser ikke skitt i sort og grått. Hygienefargene er turkis/aqua og blått. Derfor er ditt blå kjøkken helt riktig. Hils mannen og si at det var bra at han satte foten ned.
    Helt riktig at sort er mote på kjøkken nå - og jeg sier at dette bør unngåes. Synd at vårt fargevalg styres så mye av mote og trend! Hilsen Tove/fargeneforteller

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!