onsdag 2. august 2017

BSW Summer 17, oppsummering
Det ble visst bare med oss tre deltakere på disse søndagsturene i slutten av juli. Det er ikke bare interessen for BSW som er laber. Det meldes i nyhetene om synkende deltakelse på alle arrangementer med fysisk aktivitet. Ønsket om å delta har aldri vært så lavt noensinne. Hva kommer det av? Det er jo stor fokus på hvilken betydning det har for oss å holde oss i god form.
Annie med bloggen Med ögon känsliga för blått besøkte foreldrenes stuga på Gotland. Landskapet der omkring er helt spesielt med sletter og krokete trær, en særegen natur.

Anne Mari på bloggen AMO sin blogg var hundepasser og måtte legge opp aktiviteten etter formen til hunden Bessie. De gikk på gressgrodde veier, en vei som i hennes barndom var hovedvei...
Fra min egen tur har jeg valgt et bilde av boplassen fra eldre steinalder som ligger like ved stien vi gikk for første gang.

En stor takk til dere som var så sportige å ta utfordringen det var å dokumentere turen dere gikk i anledning sommerens Blogger´s Sunday Walk. Høstens tur går av stabelen i slutten av oktober. 

Effekter av fysisk aktivitet

1 kommentar:

  1. Som sagt - jeg var på bærtur oh glemte fotografering. Men plukket mange liter blåbær. Hilsen Tove/fargenefortrller

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!