lørdag 26. mars 2011

Himmelsk: Båtplass

.Vi er blitt henvist til ny båtplass -  på samme brygge, men nå utafor rekkevidde for måkenes skitt. Det var ikke lenge båten var blank og ren i fjor vår. Måkene som satt og gjorde sitt fornødne på lyktestolpen rett ved siden av, grisa den til så snart vi hadde vært frampå med skurekost og såpevann og fjerna alle spor.

Det skal bli himmelsk å komme utpå igjen, men før det må vårpussen tas. Da vil vi sitte her mellom de to båtene som allerede har kommet på vannet, svette, slitne og leie av alt som heter gnikking, pussing, polering .... og kun drømme om bølgeskvulp, solskinn og lett bris .... og late sommerdager!
3 kommentarer:

 1. Ja, båtlivet er bra!
  Ps, bli med på blogglotteri hos oss, 'Øy søker familie' (obs, trekning i morgen).

  Mona.

  SvarSlett
 2. Åh vad härligt det ser ut:) Hoppas ni får många riktigt härliga båtturer:)
  Ha en skön helg!
  Mvh/Malin

  SvarSlett
 3. Dette så innbydende ut! Ja, til en solrik dag ved sjøen!
  Du står ikke på HImmelsk listen #28. Har du glemt å sette deg på eller har du gjort det og så virket ikke link eller noe? Jeg fant innlegget ditt siden du hadde linket til meg.
  Jeg ville ikke sette deg på listen uten å spørre deg først i tilfelle du ikke ønsket å stå der denne uken. Mange er med, mend men setter seg ikke på listen om de har det travelt og ikke kan besøke andre blogger. Litt dumt synes jeg fordi da er de mange som ikke kan få sett innlegget og alle har uker da de ikke har tid til å kommentere hos andre.

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!