søndag 26. januar 2020

BSW, vinter



Da er jeg hjemme igjen med hund og Herren i Huset. Alle tre hadde godt av å komme seg ut, og den som kanskje fryda seg aller mest ved å kunne løpe rundt i fullt firsprang, var vår lille trofaste venn på fire. Ingenting er bedre enn helt uten bånd bare å fare rundt, bykste opp fjellskrenter og sveve ned igjen.
Været ble tåelig bra, lavt, gjennomskinnelig skydekke og noe vind. Sju grader pluss.Turen gikk til Mærrapanna. Navnet skjemmer ingen, heter det. Her stemmer det absolutt.
Vanligvis går vi ikke her langt ut i havgapet vinterstid, men forandringer i klimaet har gjort at det i januar også er mulig å ferdes her på svabergene og nyte horisonten.



Det er fuktig på fjellet, og dermed kan det være glatt er mosen gror. Vi tok på oss skikkelige fjellstøvler. Utfordringen var å ta bilder av fottøyet.
Neste uke byttes støvlene ut med sandaler!


Få båter ute på fjorden. Det var ganske værhardt.


Det skumma godt, og Spot lot ikke anledningen til å ta et skumbad, gå i fra seg! Dette kunne har vært et bilde til forrige ukes utfordring SKUM!


Denne steinen har fått noe annet på seg enn skum, mulig  det er kiselalger, men hvorfor har bare en stein fått belegget?


Og hvorfor ligger det flott plank enkelte steder. Har det vært skipbrudd og trelasta har gått overbord, for så å flyte i land her og der?


 Og hvorfor ligger det gamle treet midt i sundet?


Bølgene viste enorm muskelkraft.


Det var en del på tur i dag, men det hadde vært plass til flere på Mærrapanna som ingen vet hvorfor heter det...


Velkommen til å delta. Lenke innlegget ditt med knappen under. 
You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter



2 kommentarer:

  1. What a great place! Sorry, we haven't join in - winter is always the hardest time in the year with little sicknesses by ourselves and by my 93 years old mother - that makes the time not easier and I have not sundays...
    Try to come next one.
    Gretings from Germany

    SvarSlett
  2. Thanks Mascha, I have sent you a mail ;:OD)

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.