onsdag 16. mai 2012

Det er servert


Oliventerte
4 porsjoner

150 g smør
3dl hvetemel
2 ss vann
3 egg
200 g frisk spinat eller 1 pk frossen
1 beger rømme
6 finhakka hvitløk
 ts salt
1 glass svart oliven uten steiner

1. Smuldre sammen smør og mel. Elt inn vann til en smidig deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskapet i 1 time
2. Trykk deigen ut i paiform. Prikk paiskallet godt med en gaffel. Steket i 250° c i ca. 10 minutter.
3. Visp eggene lett i en bolle og tilsett spinat og resten av ingrediensene. Frisk salat må dampes i 2-3 minutter over kokende vann.
4. Hell fyllet over i det forstekte paiskallet. Legg i oliven til slutt og stek paien i 220° c i 15 minutter.
Serveres lunken sammen med skiver av skinke og potetsalat.




Og denne avocado moussen er bare helt herlig:

Ingredienser:

3 modne avokado, skrelt og delt
Juice av 2 middels store lime
½ kopp godt vispa kremfløte
¼ kopp sukker

 


1) Bland avokado og lime juice i en foodprosessor til en glatt røre. Sett til side.

2) Pisk kremfløte og sukker i en lett i bolle, skjær forsiktig inn i avocadoblandingen.

3) Kjøle minst 2 timer og server kald.


Mer: http://www.avocadorecipes.net/ 
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.