onsdag 16. mai 2012
Det er servert
Oliventerte
4 porsjoner
150 g smør
3dl hvetemel
2 ss vann
3 egg
200 g frisk spinat eller 1 pk frossen
1 beger rømme
6 finhakka hvitløk
ts salt
1 glass svart oliven uten steiner
1. Smuldre sammen smør og mel. Elt inn vann til en smidig deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskapet i 1 time
2. Trykk deigen ut i paiform. Prikk paiskallet godt med en gaffel. Steket i 250° c i ca. 10 minutter.
3. Visp eggene lett i en bolle og tilsett spinat og resten av ingrediensene. Frisk salat må dampes i 2-3 minutter over kokende vann.
4. Hell fyllet over i det forstekte paiskallet. Legg i oliven til slutt og stek paien i 220° c i 15 minutter.
Serveres lunken sammen med skiver av skinke og potetsalat.
Og denne avocado moussen er bare helt herlig:
Ingredienser:
3 modne avokado, skrelt og delt
Juice av 2 middels store lime
½ kopp godt vispa kremfløte
¼ kopp sukker
1) Bland avokado og lime juice i en foodprosessor til en glatt røre. Sett til side.
2) Pisk kremfløte og sukker i en lett i bolle, skjær forsiktig inn i avocadoblandingen.
3) Kjøle minst 2 timer og server kald.
Mer: http://www.avocadorecipes.net/
Etiketter:
Høytider og fester,
Oppskrifter
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.