mandag 10. september 2012

Mandagstema; Bue


Denne buen har voldt meg mye bry - og det er ikke med noen som helst fornøyelse jeg viser denne buen - som egentlig ikke skulle ha eksistert!
Den er nemlig resultat av dårlig rørleggerjobb tilbake i tid. Denne høyst slette jobben har skapt stor vannlekkasje som har forårsaket råttent treverk i krypkjelleren. Bæresville må skiftes, og det må legges nytt baderomsgulv.

Buen er ikke stor, men liten bue kan spy mye vann - om trykket blir stort nok (en liten omskriving av gammelt ordtak). Det er ikke vanskelig å forestille seg at med litt tid og noen stunder vil dette røret bli tett! Da finner vannet annen vei ut til friheten!
Her (på bildet) har ny rørlegger kobla rørene sammen igjen, men reparasjonen starter i morra! Ingen dusjing enn så lenge i første etasje.
Huset med sjel har ikke bare sjel.... det gir litt hodebry også!
Sjøl små buer gjør stor skade... grunnsville og gulvplanker må erstattes med nye.http://boligpluss.no/article/78420/tags/gamle_hus

3 kommentarer:

 1. Gamle hus med sjel har mye rart i seg, det er ikke alle delene som er like hyggelige.
  Men buet, det var røret :-)
  Ha en fin dag.
  Mormor

  SvarSlett
 2. Visst är röret böjt, men som tur är, bara lite!

  SvarSlett
 3. Uffda.. Dette var ingen god bue. Håper ikke vannskadene gjør så enormt innhugg i lommeboken. Sitter selv i en leilighet med revet kjøkkentak fordi det er lekkasje fra badet i annen etasje. Gjett om jeg er glad for at jeg leier for tiden..
  Krysser fingrene for en god løsning for dere.

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!