torsdag 5. juli 2012

Si det med blomster; Rosenes farve; blå


Symboliserer kjærlighet ved første blikk- og det å bli fullstendig fortapt!
En av de mest sjeldne og visuelt imponerende rosefarver er lavendel. De iøynefallende nyansene av lys lilla har gjort lavendelrosene til et populært alternativ for romantiske anledninger, samt en hverdags favoritt for alle som liker det karakteristiske utseende. En bukett med lavendelfarvede roser kan definitivt gjøre en slående inntrykk. I tillegg er det mange betydninger tradisjonelt forbundet med dem. Få andre blomster kan matche skjønnheten til disse fascinerende rosene.
Lavendelroser har hatt en forlokkende historie. Det er flere lavendelrosevarianter i kultivering, alt fra den gamle havens varianter til mer moderne rosehybrider.  Artene omfatter miniatyrrosebusker så vel som større enkle blomster. Det er stilkrosevarianten som har blitt den mest populære for blomsteroppsatser, og som ofte bærer mest symbolsk betydning.

Som med andre roser har lavendelrosene sine helt spesielle betydninger som har utviklet seg over år. Lavendelroser er ofte et tegn på fortryllelse, ekstraavaganse og kjærlighet ved første blikk. De som har blitt henrykt av følelser av kjærlighet og tilbedelse har brukt lavendelroser til å uttrykke sine romantiske følelser og intensjoner. Farven lilla har også en tradisjonell tilknytning til de kongelige. I den forbindelsen kan nyanser av lavendelroser ha en aura av noe kongelig over seg. Så det å sende en enkelt lilla rose betyr at du finner henne majestetisk, overdådig og spesiell.


Send lavendelroser for å formidle budskapet om din "kjærlighet ved første blikk" til den utkårede. Du kan uansett sende dem hvis du ønsker å gjøre et helt spesielt inntrykk.
Den er så mystisk med symbolikk knyttet til fortryllelse, begjær. Det er ikke overraskende at disse rosene sender et budskap om kjærlighet ved første blikk, en flott Valentine blomst.


Dette er Rhapsody in Blue, og blå roser betyr det uoppnåelige, det umulige!

Lavendelroser må dele noe av symbolikken med den sagnomsuste blå rosa. Fordi blå roser ikke forekommer naturlig, har de kommet til å representere de mystiske og uoppnåelige.
Som en måte å uttrykke vår mest oppriktige kjærlighet og takknemlighet på, er lavendelroser anvendelige. De kan være det perfekte valg for dem som ønsker å gjøre inntrykk med en unik og ekstraordinær blomst.
Med det vell av symbolikk som de besitter, kan de også brukes til å formidle en rekke dypt meningsfulle meldinger. Gjennom historien til rosene har lavendelrosene blitt stående som de mest bemerkelsesverdige. Det å motta en bukett med lavendelroser kan gi for en uforglemmelig opplevelse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!