onsdag 24. juni 2009

Sen kaffe- nå er det ferie


Nå er det nesten bare "late" dager framover en stund med sen frokost og kaffe... og forhåpentligvis med mye strålende sol, regn om natta og dogg på gresset om morgenen.
Jeg ser imidlertid at det er noe malearbeid som må gjøres- både krakk og skap!
Og huset vaskes...

Og 'innimellom' yte de vidunderlige fotografiene på http://rostistel.blogspot.com

2 kommentarer:

  1. God ferie. Særdeles vakker pion her under, lekker rødfarve :-) Leste nok ikke godt nok om din rododendron forrige måned. Syntes du hadde skrevet at du klippet den tilbake ikke kun blomsterstanden ( ser vi var to som gjorde det).... takk for infoen. Blomsterknoppene kniper jeg også av, men ikke helt ned da de ny blomsteranleggen sitter nederst på den gamle knoppen. Derimot var den ene busken så stor og vildvoksen at jeg klippte tilbake greinene. Venter nå spent på å se om den bryter nye skudd på gammel ved ( altså ikke blomster..). Gjødesel og anemoner, aner ikke.. jeg slenger ut litt når lysten slår til ( og regnet) så får det gå som det grå, ikke særlig profesjonell :-) Håper du får tid å nyte mange kaffekopper i solvær nå i ferien.

    SvarSlett
  2. Jeg oppdaget nye skudd fra stammen i ettermiddag. Vi felte et digert grantre i fjor sommer som ødela mange av buskene, men nå ser det ut til at nye skudd kommer.
    God sommer til deg også!

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.