søndag 11. august 2019

BandI vår markerte jeg en milepel i livet, ikke noe rundt tall, men et tall som har betydning, ikke av den alvorlige sorten, men heller den sorten man kan dra litt på smilebandet av!
Det gjorde jeg ved å gå på konsert med Sol Heilo og band.
Det ble en forrykende konsert med ei kruttønne til vokalist.
Frøken Sol sto sjelden rolig på scenen, så her ble det mer eller mindre blur på alle bildene. Dumt jeg ikke tok med meg speilrefleksen der jeg kan regulere eksponeringstida. Det gir imidlertid godt bilde av energien som sprede seg utover salen.


Og Herren i huset spiller bass i et band som kalles Foghorn. Det går mest i viser knytta til sjø og skuteliv. Av advertisementet under ser jeg at de skal spille allerede 11.oktober på Tradsession hvor de har spilt mye før.

Bandpause...

Her er en blogg jeg laga for Foghorn en gang for lenge, lenge siden. Den har begynt å bli "støvete".
Over til andre band:Jeg skal dekorere fortrekksgardinene i lin til underkøya i Sagarommet på Lia. Esken med band måtte fram, og jeg tror det blir det rosa med kryss. Det vil passe fint til rommet som har rosa som hovedfarve på møblene.Vi er der akkurat nå for å ta mål og innrede rommet med skap, nytt teppe og gamle ting som vil gjøre rommet enda koseligere.
(Det ble ingen tur til Lia pga voldsomt regnskyll med torden og lyn hele helga!)


Og fant tilslutt, helt tilfeldig, min egen klubbe, lagd i studietida... skulle ha vært med i forrige ukes utfordring!12 kommentarer:

 1. Wow vilket drag! Toppen bidrag. Ha en bra dag!

  SvarSlett
 2. Vilket ös bandet bjuder på! Det nästan spritter i benen av att se dem i aktion. Fina bilder av olika slags band, bra jobbat!
  Ha det gott!

  SvarSlett
 3. Så många exempel på "band" du har hittat! Otroligt bra jobbat. Och kvaliteten på bilderna från konserten är enastående. Otroligt läckra foton:-)

  SvarSlett
 4. Så fine tolkninger av tema! Regner med at det var en opplevelse å få med seg den konserten!! :-)

  SvarSlett
 5. En härlig konsert, det är tydligt - och gott om band hos dig! Jag satsade helt på de gamla kassetterna.

  SvarSlett
 6. Det är sannerligen inte lätt att fotografera under en konsert men jag tycker du fick till läckra bilder från konserten! Sen hittade du mycket annat fint till temat också. Bra jobbat!

  SvarSlett
 7. Her var det mye å kommentere. Musikk er gøy, og topp at mannen spiller! Jeg sang ute på dans da jeg var ung, det var kjempegøy.
  Så fint det blir på/i Lia - du er jo kjempeflink.
  Dette været er veldig uforutsigbart. Jeg reiste hjem fra fjellet i går etter flere dager med regn. Så får vi se - vi må nok tilbake å plukke blåbær. Hilsen Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 8. Jag vill minnas att jag hört om detta band även här i Sverige. De har nog uppträtt på teve skulle jag tro. Visst är lite suddiga bilder tecken på aktion, och så ska det vara på en konsert. Fina band, både såna som låter och såna som bara är snygga och kommer till nytta.

  SvarSlett
 9. Här var det rock and roll och fullt ös. Härliga bilder och många fina bilder som tolkar band.

  SvarSlett
 10. Du fick fina bilder på bandet.
  Det blir fint med rosa bandet till rummet med rosa möbler. :-) Det ser mysigt ut.

  SvarSlett
 11. Jättekul att fler än jag lägger ut scenbilder. Dom blev jättebra.

  SvarSlett
 12. Litt blurr i bilder gjör ikke noe siden du fanget stemningen og energien. Skal du du fått det fint till med så mye varierte band i din tolkning. Koselig å ha en man i band også - og klubba på slutten satte punkt for ett flott inlegg! Spennende med dekorasjon av trekkgardinen ..
  Ha gode sensommerdager :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!