fredag 30. august 2019

I morgen er det Tweed-runog vi skal sykle med.... her en strek av Anne -Sofie som også kanskje blir med...Den gamle tweed-drakta til mamma er tatt ned fra loftet, det samme med elfenbenperlebåndet, ellers er alt mitt i 1930-talls-stil! Barnebarn skal ha på seg sykkeldress fra 1950-tallet. Skoa er faktisk ubrukte, men ikke nye!

Brillene er autentiske!


Vi er nysgjerrige på hvordan du forbereder deg til Tweed Run, og håper å finne mange fine bilder den neste uken på Instagram og Facebook under emneknaggen #tweedrunnorway2019. Har du en venn eller to som du tror vil ha glede av å bli med har vi noen få plasser igjen før påmeldingen stanser om noen dager, så lag gjerne en post i de såkalte sosiale medier eller ring en venn du vil ha med deg.

Piknik og målgang

I år som ifjor snirkler vi oss omkring både vestsiden og østsiden av Fredrikstad. Underveis stanser vi for en kopp med te og en forfriskning, og vel i mål i Gamlebyen blir det som vanlig piknik med salg av forfriskninger i baren og live-musikk fra selveste Mr B The Gentleman Rhymer. Pakk med deg en deilig piknik-kurv eller kjøp en fra vår utmerkede samarbeidspartner Quality Hotel Fredrikstad, som pakker en deilig nistepakke til deg bestående av quiche, scones, ost, marmelade, kjeks, frukt og juice til den beskjedne pris av 150,- kroner per person.

Og scones til teen er et must! Oppskriften er funnet fram:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.