onsdag 1. mai 2019

Trodde vi skulle være de eneste på vandring... Thought we should be the only ones walking ...



Text in English, at the end!
... sist søndag da jeg arrangerte BSW-vår, men Tove og følget hennes hang med, dvs de deltok med en tur i sitt lokalmiljø, og delte opplevelsene på Fargene forteller og la igjen en kommentar i feltet på bloggen min.
Fra og med neste BSW vil jeg benytte meg av InLinkz slik at de som deltar legger til sitt innlegg via dette nettstedet. Tror alt skal være i orden for at det skal gå teknisk knirkefritt for seg!
Så vil jeg ta et krafttak for markedsføringen som har ligget nede den siste tida. Alle tidligere deltakere vil bli kontakta med en oppfordring til å delta.
Teksten vil som før også bli skrevet på engelsk i håp om at deltakere fra andre land, vil ta opp tråden og bli med på BSW. Nye ønskes også varmt velkomne. På det meste var det registrert over 50 deltakere. Det er også grensa for InLinkz håndtering.
Spre gjerne informasjon om arrangementet. Jeg vil alltid skrive et innlegg mandagen før for å minne folk på vår "felles" tur hver siste søndag i januar, april, juli og oktober. Det vil være mulig å lenke seg på fram til lørdagskvelden i påfølgende uke. MEN forutsetningen er at turen er gjennomført på søndagen. Hensikten er jo at vil skal tenke på at vi er flere som går på noenlunde samme tid forskjellige steder rundt omkring i verdenen...
Artigere er det også om vi kjenner til hvem som har planer om å gå. Derfor er det en idé at de som vet de kommer til å være på tur, gir et hint om det i kommentarfeltet mitt, men det er ingen betingelse.
Så kan jeg opplyse om antallet lørdagen før BSW. Nytt er også at det blir en liten fotoutfordring hver gang knytta til årstida.
Glem ikke å lime inn ikonet til årstidas BSW på slutten av innlegget ditt med lenke til annonseringssiden på bloggen min.
Annen del av Toves tur sees her!


View from my walk


.... last Sunday when I arranged BSW-spring, but Tove and her followers hung on, they participated by walking in their local environment, and by sharing the experiences on the blog Fargene forteller and leaving a comment on my blog.

From the next BSW I will use InLinkz, those who will participate add their post via this site. Think everything should be fine, technically!

Then I will  spread information about this change. All previous participants will be contacted with an invitation to participate. New "walkers" are also very welcome.

Like before, the text will also be written in English hoping to reach bloggers from different countries. At most, over 50 participants were registered. This is also the limit for InLinkz handling.

Please disseminate information about the event. I will always write a post Monday ahead to remind people of our walk every last Sunday in January, April, July and October. It will be possible to link up posts until the Saturday night the following week. BUT the premise is that the walk has taken place on Sunday. The purpose is, after all, to think that we are more people who walk different places around the world at about the same time for the same purpose...

It is even more interesting if we know who is planning to walk. Therefore, it is an idea that those who know they are going to walk give a hint about it in my comment field, but there is no condition.

Then I can state the number of Saturdays before BSW. 

There will also be a small photo challenge each time tied to the season.
You are welcome to join BSW on July 28th. Don´t forget to post the icon for the season on the bottom of your post linked to the BWS post on my blog!
You can explore Tove´s second BSW-part, here!





2 kommentarer:

  1. Takk for kommentaren og jobben du gjør.
    Men jeg er ikke så flink med å klippe inn og lenke meg på etc., så det må vi snakkes nærmere om senere. Har ikke tid til å se mer på det nå.
    Alt godt ønskes av Tove/fargeneforteller

    SvarSlett
    Svar
    1. Heisann Tove, det skal vi ordne. Er nå i Gøteborg på Kick off for et pedagogisk utviklingsprosjekt jeg er med i. Pause før middag! Ha en fin kveld ;:OD)

      Slett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.