søndag 5. mai 2019

En ren møkkaturNå må folk ta seg sammen og tenke miljø. Bønder som sprer kumøkk utover jordene blir utsatt for trakassering. Det sier jo mest om de som klager. Sund og god gammaldags gjødsling er å foretrekke framfor kunstgjødsel som ødelegger miljøet. Derfor tok vi i dag turen for å samle kuruker til egen have. Så er det å håpe at naboene er opplyste folk som vet at om noen uker får vi gevinst i form av nydelig blomsterprakt i sunn jord.


Kilde
Jeg er så enig, så enig....  
Fritt fram for ekte drittlukt!4 kommentarer:

 1. Det lukter ikke akkurat godt, men jeg er vant med denne lukta, da jeg var mye på landet som barn. Og det er også store jorder i Gudbrandsdalen som vi kjører forbi til hytta.

  Men et spørsmål: Jeg ser på statistikken at det er like mange inne på bloggen som før, men det er nesten ingen kommentarer. Lurer på om noe er galt, eller om det er få som tar seg tid nå på våren. Kan du prøve å legge inn en liten kommentar, slik at jeg ser om alt er OK? Det hadde vært kjempesnilt. Hilsen Tove/fargeneforteller.

  SvarSlett
 2. Tusen takk for kommentaren - den er lagt ut. En lettelse at ingen ting var galt. Det er bare det at de fleste gjør andre ting og ikke tar seg tid.
  Jeg har svart deg, og sier at det er på tide at du kommer på besøk snart. Kanskje vår andre venninne i Fredrikstad vil være med?
  Vi snakkes. Håper det blir litt varmere i været. Beste hilsener fra Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 3. Hei igjen Tove, har tenkt på det jeg også, men det var det med pollen da vet du.Jeg er heldigvis moderat angrepet, takler det relativt bra med medisiner, men tror Randi lider fælt - akkurat som mitt barnebarn, har medfølelse for dem, de har det ikke greit nå. Vi ser om vi har noen sammenfallende dager fri til å møtes.... sender deg en liste ;:OD)

  SvarSlett
 4. Mökk det er storveis det - flott rubrikk på viktigheter og så jammen fikk jeg her ovenfor se noen, alltså Tove frå tidligere bloggliv, jeg kjente igjen - det blir som ringer på vannet detta mitt i mökka se så nyttig da! Morsomt - nå oppdaget öynen mine noen tegninger til höyre her ... det må väre disse som har gulnet og kommer nå fram i lyset - den som tegna kan har i hjernen sin noe som hendene får :-)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!