onsdag 8. februar 2023

Midt i uka

 


Jeg må visst ha et spark bak for å komme jevnlig i gang med bloggingen igjen. Da er utfordringer >tingen<. Mye skjer i løpet av uka. Tiden strekker ikke til. Søndag var jeg og så filmen om Munch på kino, en eksperimentel film som har mange gode kvaliteter, men også noen svakheter. Vil ikke legge skjul på det! Likevel den er verdt å se for å danne seg sin egen mening. 

Jeg synes den ikke gikk dypt nok ned i malerens liv på det mentale planet. Hans forhold til kvinner presenteres gjennom møtet med Frits Thaulows svigerinne, Milly Thaulow, som han var mer enn betatt av. Forholdet til de andre kvinnene i hans liv fortjener mer oppmerksomhet. Får nok ta fram boka om Munchs kvinner skrevet av Torill Stokkan. Den står i bokhylla. Savnet også noen av Munchs egne tekster og betraktninger om livet forøvrig. 

I dag onsdag "Midt i veckan" har jeg vært på Bok&kaffe på biblioteket og hørt omtale og opplesing av bøker med humor. Jeg måtte faktisk le flere ganger, riktig så forløsende som humor skal være.

I morgen er utfordringen ordet MARW, ikke vet jeg hva det er!!!! Nei, det står MARIN, det vet jeg hva er....


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.