mandag 6. februar 2023

Mandag - en utfordring

 


At jeg ikke lærer av mine feil! Nok en gang trykka jeg på arkiver på Intsa - og bildet/innlegget forsvant. Det må jo ligge i et arkiv, men hvor er det???

Jeg så ikke på melodifestivalen lørdag for da var jeg på Det Norske Teateret og så forestillingen om Kristin Lavransdatter. Det var bildet fra åpningsscenen som forsvant i dag. Det er mye jeg skulle ha sagt om å sitte 8 timer og se teater. Altfor lenge, så jeg må innrømme at noe av starten etter første pause, ble svart for mitt vedkomne. Likevel det var en spennende forestilling med mange kreative grep som jeg absolutt fant interessante. Fortellerstemmene som også rolleinnehaverne hadde, var altfor raskt uttalt, det var som om de skulle skynde seg å rekke å bli ferdige før forestillingen var slutt. Det var altså en "munndiare" uten like, og det var ikke bare jeg som gikk glipp av en del innhold på den måten, helt umulig å få hele teksten med seg - og da er jo poenget borte. Er veldig enig med anmelderen i Filmpolitiet:  https://p3.no/filmpolitiet/2023/01/munch/

MAN SAKNAR INTE:  I går, "Ut på tur"-dagen, gikk jeg i to timer i nydelig vær, man savner ikke gråvær, vind og tåke - men et foto, nei, det ble det ikke noe av, noe som jeg nå kan savne!

I dag mandag MÅNDAG - broderer jeg ferdig navnet til barnebarnet på lekeposen han skal få. Å brodere er jeg visst ikke alene om i dag: 


MYS: 



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.