tirsdag 12. juli 2016

Bedet ved inngangen og bondepeon som kurerer svartsjuke!
Jeg skrev i innlegget Grønn av misunnelse  om at jeg skulle vise bedet ved inngangen på nytt etter 14 dager. Her er det, foreløpig ingenting å skryte av! Det viser seg at farven på blomsten til Morning glory er mørk burgunder, så skalaen for farvenyansene ble beholdt.
Noen flere planter er også kommet til. Skillpaddehode, engnellik og giftig kronvikke er blant dem. For sistnevnte blir det en "mellomlanding".
Det er ikke blitt så frodig som jeg håpa på, ennå. Regn har gjort noen av plantene pjuskete, og de jeg flytta fra andre steder, har ennå ikke fått skikkelig rotfeste.
Etter hvert er jeg vel forplikta til å plante en klosterpeon der også, se innlegget til Hon som talar med blommor. Siden den blomstrer før sommerfuglbuskene, er det sannsynligvis plass i bedet.


Se innlegget til Hon som talar med blommor
Om bondepeon


4 kommentarer:

  1. Thanks for the invitation to join Blogger's Sunday Walk. I will definitely participate...I made a note to myself.

    SvarSlett
  2. Heisann, annerledes spisesteder er alltid spennende å oppsøke. Jeg har også bilder av et jeg ikke har sett makent til, på innlegget i går.
    Og du, jeg vet langt fra alt! Jeg er bare så vitebegjærlig, lurer på alt mulig rart, og finner som regel svar i bøker eller på nettet.... som jeg deler. Kildetekstene er både mange og lange. Nettet er uvurdelig i så måte. Hyggelig at andre setter pris på hva jeg presenterer ;:OD) Fortsatt fine sommerdager, nå får vi en i morra, heldige vi her på Østlandet.... høres det litt ironisk ut?

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.