mandag 25. mars 2013

Hva har skjedd?
Er det påska som er medvirkende til å jeg har fått en statestikk der kurven skyter rett til værs? Har aldri hatt så mange besøkende noengang før. Det er ekstra hyggelig at folk finner interesse av hva jeg legger ut. Litt påskestoff fenger visst!
Velkomne skal dere være alle som en, og go´påske. Må det bli en fin høytid for dere alle uansett om  dere befinner dere i byen, på landet, ved sjøen, til fjells eller uten for landets grenser.

6 kommentarer:

 1. Kan jo tolkes positivt. Men hvis du likevel lurer litt, tenk over om du har lagt til en ny tilleggsfunksjon i senere tid? Jeg merket meg økning like etter jeg hadde lagt til en fiffig liten funksjon (widget er det kanskje de heter). Du har sikkert også lest om noen med lyssky virksomhet som lenker via via andre maskiner rundt om i verden, jeg lest noe om det i avis/A-magsinet/D2 e.l. en tid tilbake. Legg merke til hvilke land besøkene kommer fra.

  SvarSlett
  Svar
  1. PS. straks du får mistanke om spesielle besøk, kan det være lurt å fjerne slike nytilkoblede fiffige løsninger, som evt. bare er "lurebesøk".

   Slett
 2. Bare innom for å si God påske :-)
  Og for å si at det er skumle planer om en tur til Smålenene om en liten måneds tid :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mellomforhandlinger i år. Løypa var lagt i fjor, så de fleste så det vel mest som spillfekteri?
   Er det føre 18. blir det mest sannsynlig tur til Trøgstad, MC-kurs i kveldinga med Tango MC, og da er det vel ikke så alt for veldig mange mil til dine trakter?

   Slett
  2. Er 7 - 8 kaffekok mellom Skjønhaug og Fredrikstad sier Google, så det kan vel stemme med en times snabelkamelritt.
   Visveg, Statens veivesens kartside, klarte ikke å beregne reiserute fra Skjønhaug til Fredrikstad, merksnodig :?

   Slett
 3. Innom med god påske :)
  Klem og ha en flott dag :)

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!