lørdag 14. januar 2012

Min nye karriere...

som fe!!!
Ja, jeg vil forvandle husets styggeste rom til husets vakreste rom! Det er nettopp det som opptar fritida mi for øyeblikket... slik forsømmer jeg mange kommentarer, så nå vet alle det!
Det som skjer, er som et eventyr med mange prøvelser og forsakelser, men jeg antar at enden er god her også som i alle våre kjære, kjente eventyr.
Og som i mange eventyr, er det også en hjelper med! Bestemor passer på at alt går rett for seg og styrer med sin usynlige hånd.
For at dette ikke skal bli altfor uforklarlig, kan jeg fortelle at bestemor bodde i dette huset, og tro det eller ei, nå dukker ho opp på flere av bildene mine som en skygge. Det er ikke bare på dette bildet! Kan hende det er helt naturlige årsaker til at skyggen trer fram på fotoene, men jeg velger å tro at bestemor er med oss og passer på.
Huset er fra 1904 - og det er kun to lag med ulike typer tapeter som kommer fram i dette rommet. Det tyder på at det er på tide med en såkalt ' total makeover'!
Neste kapittel i morra...

2 kommentarer:

  1. Lykke til! Jeg har sett et bilde (digitalt) der en avdød persons skygger var gjenkjennelig, så jeg velger å tro at det kan være din bestemor. Ta mange bilder mens du holder på!

    SvarSlett
  2. Så spennende! Du legger vel ut bilder etterhvert? Bestemor vil nok se til at det går rett for seg, tror du ikke?

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!