mandag 4. juli 2011

Skywatch, Watery and My world

.
This is Søster  a beautiful volcany island in the fjord I live near by! It is called Sister, because there are two of them.
.

3 kommentarer:

 1. Hei på mandag morgen! Du har så fantastisk mange fine bilder og blogginnlegg som jeg gjerne skulle kommentert. For det første har jeg sittet med nesen i boken om Nepal som jeg tok første korrekturutskrift av i går. For det andre har jeg, i den grad jeg har løftet nesen innimellom regnskurene, løpt ut og tatt et framstøt i det lange bedet mitt. For det tredje så har ikke Google-kontoen klart å lagre kommentarer på lenge. Mange er skrevet, men ingen publisert. Jeg har derfor i dag tatt i bruk anonym profil og skrev bl.a. kommentar til deg under en av mine blogginnlegg. Vet ikke om du har bedt om å få oppfølgende kommentarer så jeg gjentar at dere er hjertelig velkommen på kaffe hos meg hvis dere passerer Dombås på vei til/fra Lofoten. La meg bare høre et signal først så jeg er hjemme.
  I ettermiddag kjører jeg til Smuksjøseter i Rondane for tre døgn sammen med venner. En nabo skal være hus- og kattepasser.
  Ha en fin dag!
  Eldbjørg

  SvarSlett
 2. Beautiful! I can smell the water. I like your "remedy" too. Nothing better than putting up our feet sometimes!

  SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!