tirsdag 29. mars 2022

Selfie i ord - og tolv svar, 13


Sommeren 1973

1. Alltid till frukost: Frokostblanding (med yoghurt og banan)

2. Omläst bok: Generelt uinteressant (for meg. Jeg vil heller lese bøker jeg ikke har lest før! Å ha lest en bok om igjen kan jeg ikke huske å ha gjort!)


3. Flerårigt plagg: Temmelig mange plagg i klesskapet


4. TV-program:  Team Ingebrigtsen (et populært TV-program om sprintfamilien jeg aldri har sett en episode av -  på NRK. Det sier noe om meg det også)


5. Reser ofta med: Noe godt i bagasjen


6. Barnslig favorit: Nasse Nøff - Jeg sier som Ole Brumm: ja takk, begge deler.... den boka har jeg kanskje lest flere ganger, den er i alle fall temmelig slitt.


7. I filmens värld: Favorittfilmer som Tess, Piano, Jordbær og sjokolade, Sjokolade, Sofies valg, Schindlers liste, Parfymen.... lista er enda lenger -

og den nye Bergmann Island med flere. Jeg er med i en filmklubb, Film i Dagslys, som viser de nyeste kvalitetsfilmene.


Sommeren 1974


8. Museum att återbesöka: Riksmuseet i Amsterdam


9. Kläder jag köpt två av: M-størrelse i underbukser - har kjøpt enda flere enn to!

(Å, jeg kom på da jeg leste svaret til Mrs Calloway: mössor, at jeg kjøpte en serie "alpeluer" i ulike farver fra Gudrun Sjöden... det hadde jeg glemt, men det hadde ikke passet på m uansett! Og så har jeg kjøpt to like silkekjoler, en svart og en sjøgrønn, og to vester, en svart og en burgunder)


10. Frukt jag aldrig får för mycket av: Mango, om jeg skulle ha brukt r, ville valget stå mellom  

Rabarbra

Rambutan

Romhegg

og ingen av disse er frukter jeg aldri får for mye av. I denne ukas utfordring vil jeg bare ha "sanne svar", faktisk og ingen juks!


11. Kollar på nätet: Oversettelse (google translate)


12. Ord jag längtar efter att höra igen: Elsker deg ......


Apro pos de ordene, jeg har nettopp sett filmen Belfast. Det er en film om vår barndoms grusomheter. Verdt å se!




Flere selfies finnes på Klimakterie häxans blogg her...


7 kommentarer:

  1. Vilken härlig selfie där du lyckats kringgå själva svaret direkt. Smart! Google translate kan jag inte påstå att jag är så imponerad av.

    SvarSlett
    Svar
    1. Nei, må alltid fikse litt sjøl etterpå... for å få en bedre oversettelse!

      Slett
  2. Tack för en jättefin selfie! Tänk så kul att vara med i en filmklubb - men att du aldrig läst om en bok gör mig förvånad! Ha en fin fortsättning på veckan!

    SvarSlett
  3. Visst ska man tala sanning, men ibland måste man skarva för att få till det. Angående böcker håller jag med dig, världen är full av böcker och vi hinner läsa så få, men det kan ju vara intressant att läsa om någon favorit från förr, kanske har man helt ändrat smak?
    Jag såg The power of the dog förra helgen, det var en mycket märklig film. Av tolv nomineringar fick den endast en Oscar. Ha en fin fortsättning på våren!

    SvarSlett
  4. Precis som du försöker jag också att svara så ärligt jag kan på Klimakteriehäxans frågor. Det är inte alltid lätt. Å om jag googlar eller använder en "nödlögn" så skriver jag det.
    Mango bara ÄLSKAR jag. Absolut en av mina favo frukter.
    Dessutom läser jag sällan böcker två eller fler gånger. Gjorde det dock med alla Harry Potter böcker, men det passade inte med bokstaven.
    En jättekul selfie att läsa här hos dig:-)

    SvarSlett
  5. Mango är en verklig favoritfrukt, men ett tag svullnade jag upp i halsen när jag åt den. Tror att det berodde på besprutning. Så nu är jag lite försiktig. Läser inte heller om böcker så ofta!
    Ha det gott!

    SvarSlett
  6. Intressant och roligt att läsa dina svar. Och ibland är det ju knepigt att få till det.
    Ofta läser jag inte heller om böcker men det finns undantag. Mango äter jag gärna och när jag inte kan få den färsk hemma köper jag fryst.
    Ha det gott

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.