onsdag 29. desember 2021

Nyttårskake er lik restekake

 


Det er opprydding i kjøleskapet, og jeg tømte seks glass med søte saker og brukte det som en erstatning for sukkeret i bolledeigen. Det er rester etter smak av jordbær, kirsebær, bjørnebær, solbær og nyper. Eplemosen blir fyll sammen med krydderrester av kanel, anis, nellik og vaniljestang. Det blir en riktig søt og deilig nyttårskake å servere siden jeg ikke har sansen for småkaker, rett og slett! 

Sirupen av druer lot jeg stå til neste bakeøkt.





2 kommentarer:

  1. Sikkert, med disse blandingene av ingredienser vil noe veldig velsmakende komme ut

    SvarSlett
  2. Lækkert! :)
    Eplemos i kake - det kanske jeg skal prøve.

    Ønsker dig godt nytår!

    SvarSlett

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!
Alle kommentarer vil godkjennes før publisering.