fredag 30. mars 2018

Farver og stjernetegn
Jeg har fått innpass hos Sköna hem, og på deres nettside kom jeg over denne lista som jeg freidig nok presenterer her. Jeg er født i tyrens tegn, og da burde etter disse opplysningene, svart  passe bra i mitt interiør. Nå er jo svart, grått og hvitt ingen kulører til tross for at det virker sånn i lista under. 
Det viser seg at flertallet av møblene her i huset er svarte. Det fordrer mye støvtørking, noe jeg slett ikke er ekspert på, men skitt au, det går ikke an å "ha støv på hjernen", for det er livet for kort til å bekymre seg over.... likevel sant skal sies, hele resten av dagen gikk med til å tørke støv. Lav sol og gransking av bilder skal ha skylda for det!

Vädur: Rosa

Du är självsäker, dynamisk och lite äventyrlig. Många kan tycka att rosa är en barnslig färg, men du vet att den är en stark, vågad och mogen färg på sitt eget vis. Precis som du, kan rosa stå upp för sig själv.

Oxen: Svart

Några kanske kallar dig envis, men du vet att du bara har en stark åsikt. Din uppskattning för skönhet och lyx gör dig till en trendsättare, vilket är varför svart passar dig väl – den är i framkant och lika djärv som dig.Dette er bare et utvalg for den svarte spisestua, tvbenken, sofen mm mangler!

Tvillingarna: Gul

Din personlighet är livlig, anpassningsbar och väldigt sällskaplig. Solig gul passar perfekt för dig som är en riktigt social person! Gul är dessutom en väldigt flexibel färg, inredningsvalen är nästan oändliga – vilket passar din lättuttråkade sida.

Kräftan: Ljusblå

Du är en känslig själ som är väldigt lojal. Ljusblå har en vårdande känsla som hjälper dig att ladda om, utan att det känns som ett överväldigande val. Det är också en färg som inspirerar din starka, kreativa ådra.

Lejon: Lila

När det kommer till drama kan du räkna med ett Lejon, på allra bästa sätt. Du livar upp allas vardag, du inspirerar andra med din stil och härliga närvaro. Lila, kungligheternas färg, passar dig väl.

Jungfrun: Krämvit

Du är den typ av person som kan se skillnad på 20 olika krämvita nyanser. Du är noggrann och intelligent, och du har en praktisk sida som gör ett neutralt val som krämvit vist.

Vågen: Grön

Du har starka personliga övertygelser, men också en mjukare sida som uppskattar skönhet i alla dess former. Ditt livsmål i livet är att uppnå balans, och det är därför grönt tilltalar dig – grön representerar harmoni.

Skorpion: Röd

Du är en passionerad person som går in helhjärtat i det du gör. Röd passar denna aspekten av din personlighet, men representerar också din förmåga att hänge dig till ett beslut. Din magkänsla har nästan alltid rätt.

Skytten: Chokladfärgad

Du är filosofen bland dina vänner, känd för dina genomtänka visa ord. Skytten kan vara väldigt energifylld, och den chokladbruna färgen har en intensitet som kompletterar denna aspekten samtidigt som den hjälper dig att nå ett lugn.

Stenbocken: Grå

Du är reserverad, tålmodig och med hög arbetsmoral, och tror att bra saker kommer till den som väntar. Du är disciplinerad och har alltid en plan för morgondagen – och för fem år framåt. Grå är en neutral färg som är det perfekta, tidlösa valet.

Vattumannen: Orange

du är vänlig men väldigt självständig. Din smak dras åt det eklektiska och ovanliga hållet. Du är ett riktigt original och ser fördelarna i det andra håller sig borta från. Orange är med andra ord precis lika unik som du är.

Fiskarna: Blå

Du är fantasifull, känslig och medlidsam. Du dras åt blå då det har en naturlig lugnande effekt på dig. Ditt val av blåa nyanser tenderar att dra åt det mer mörka och mysiga hållet – som håller ditt sinne där det ska vara och gör att du inte blir distraherad.
Kilde

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!