lørdag 24. mars 2018

Pynta påskeris og påskekake




Eggene under er egentlig julepynt, men jeg synes de passer enda bedre til påske!



https://www.pinterest.com.au/marlenemilnor/easter-trees/
https://www.pinterest.com.au/pin/329255422751263774/
http://helenalyth.se/2017/03/27/paskdukning-vik-servett-paskhare/

ARTIG PÅSKEKAKE

180g mel (2x)
180g smør (2x)
140g sukker (2x)
1 ts bakepulver (2x)
1 klype salt (2x)
3 egg (2x)
30g kakaopulver (1x)
Avlang form



Forvarm ovnen til 180 grader. 
Deigen for den brune kanina: 
Bland 180g smør og 140g sukker i en matprosessor, ha i 3 egg og rør godt. 
Bland de tørre ingrediensene (mel, salt og bakepulver samt kakaopulver)  og ha det i røra.
Fyll formen og stek i ca 45 minutter (spisepinneprøve). 
La kaken avkjøles i ca. 15 minutter, ta den deretter ut av formen og la den avkjøles helt.
Skjær kaka opp i tjukke skiver og trykk ut en kanin i hver skive, sett dem så sammen igjen i formen som er kledd med bakepapir og sett i fryseren i minst 1 time.
Den lyse delen av kaka:
Bland 180g smør og 140g sukker i en matprosessor, legg deretter de 3 eggene og rør godt. Bland godt de  tørre ingrediensene (mel, salt og bakepulver) og ha det i røra. Fyll alt i formen over kaninene slik at de er godt dekket og stek i ca 40 minutter (spisepinner prøve). 
La kaka avkjøles i ca. 15 minutter, ta den deretter ut av formen og la den avkjøles helt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelig at du tar deg tid til å legge igjen en hilsen.
Det setter jeg veldig pris på!